reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

nie wiem tylko co mam robic jestem taka zagubiona , dzis ma jeszcze urodziny 24 juz :) i mowi do mnie ze nie wie czy dozyje kolejnych ,nie wiem co mam robic :(
unhappy.gif

reklama
nie wiem tylko co mam robic jestem taka zagubiona , dzis ma jeszcze urodziny 24 juz :) i mowi do mnie ze nie wie czy dozyje kolejnych ,nie wiem co mam robic :(
unhappy.gif

Nie rozumiem dlaczego siedzisz tu na forum i piszesz ze umierasz zamiast wybrac sie szybko do szpitala dziewczyno !

Aniabuchowicz{o jejku grzanka to faktycznie nie ciekawie :( a pytałaś lekarzy o ciążę ? czy nie ma niebezpieczeństwa dla ciebie
tak mi przykro tulę mocno}

Dziękuje kochana :) Nadzieja zawsze jest sprawa jest taka że jak najszybciej powinnam zajść by nie było ryzyka zgonu albo mojego albo dziecka, no więc staramy się ale coś sie nie kluje, a do tego od pierwszego dnia @ mam problem jak nie przejdzie do nastepnej @ a mam dostac 6.03 to biegusiem do ginekologa...

Joweg męża za rękę i do szpitala ale już, nie wiadomo co to, lepiej chuchać na zimne, powiedz mu co to znaczy nie chce musi i koniec przecież staracie się o dzidzie chce was zostawic same? musiasz mu to uświadomic
Grzanka wiele już przeszłaś współczuję bidulko, ale nie martw się jeśli lekarz mówi że nie będziesz miała problemu z zajściem to na pewno zafasolkujesz :tak:
muszę zmykac będe póżniej laski, miłego popołudnia

Ostatnia edycja:
Joweg męża za rękę i do szpitala ale już, nie wiadomo co to, lepiej chuchać na zimne.
Grzanka wiele już przeszłaś współczuję bidulko, ale nie martw się jeśli lekarz mówi że nie będziesz miała problemu z zajściem to na pewno zafasolkujesz :tak:
Cały czas myśle dlaczego tak sie dzieje że tuż przed @ w lutym już mnie poersi bolały a bolą mnie do dnia dzisiejszego noi i brzuszek jak przed @ .. tak że mówie wielki znak zapytania co jest .....

Dziękuje za wsprawcie ja wierze że będzie dobrze...

Ojejku Grzanka to rzeczywiście masz kłopoty, dużo tego jak na jedną osobę:no: musisz być pod stałą kontrola lekarza.
a w którym jesteś dc?

Joweg Grzanka ma rację, jedźcie do szpitala.

Ostatnia edycja:
Witam

Zyczę miłego dzionka słoneczka :)

bobo to pewnie sie relaksuje w sanatorium :)

a Ja jak to w weekend cieszę sie mężem :) a teraz jedziemy na imprezkę rodzinnę, czyli bedzie wyżerka :) juuuuuupi :) :-D

Wpadnę wieczorkiem :) :)) :-D

Avatar to aktualny brzunio :D, wstawie wyraźne zdjęcie zaraz na Szalone :)

Ilonka hej!
Dobrze tobie, chyba na następną niedzielę zapowiem się do teściowej na obiadek:-D dawno nie byliśmy a i przyznam że nie chce mi się gotować i nie lubię:wściekła/y:

Ojej!!!! ale brzusio!!! super:shocked2::-D

reklama
Ojejku Grzanka to rzeczywiście masz kłopoty, dużo tego jak na jedną osobę:no: musisz być pod stałą kontrola lekarza.
a w którym jesteś dc?

Joweg Grzanka ma rację, jedźcie do szpitala.
Kochana ja jestem równe dwa tygodnie po @ ...
Przyznaje bez bicia że wdrążam sie w cykle i ratuje sie kalendarzami w internecie... ale nie wiem czy im wierzyć na 100 % wspomóż mnie jakoś.. :)

Tu masz kochana linka do niby kalendarzyka ... i co mi możesz powiedzieć... :)
http://dniplodne.schorzenia.info/index.php?akcja=kalendarz

Ostatnia edycja:
Do góry