reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marta oj biedaku,nie ciekawie, i dużo powiedziane. Ale napewno wszystko sobie wyjaśnicie jak ochłoniecie:-)

Mój mąż mi powiedział po6 latach że początek mojej ciąży to był najgorszy okres dla niego bo byłam jędzą, zrobiło mi się przykro - ale jak sobie pomyślę i przypomnę to rzeczywiście mogło tak być. Hormony:-(

Aga
to mogę juz pogratulować???

Ania jednak kobieta czuje, że coś się dzieje:-) ze mną też tak było. Wiedziałam odrazu.

Może Katy potrzebny jest taki odpoczynek.... i może łapie trochę dystansu:tak:

A Małejmi to zazdroszczę, żeby mój M wpadł na taki pomysł.....

Ostatnia edycja:
Małami ma pewnie super pogodę ale zazdroszczę ;-)
Mój M się najbardziej boi że się roztyje w ciąży i się zaniedbam, i że po macierzyńskim nie znajdę pracy bo do tej obecnej nie wrócę. Wkurza mnie jak tak gada :-(
Grzanka wspólczuje Ci tak długo, a gdzie pracujesz?

Małami ma pewnie super pogodę ale zazdroszczę ;-)
Mój M się najbardziej boi że się roztyje w ciąży i się zaniedbam, i że po macierzyńskim nie znajdę pracy bo do tej obecnej nie wrócę. Wkurza mnie jak tak gada :-(
Grzanka wspólczuje Ci tak długo, a gdzie pracujesz?
No ja mam po 12h w pracy,
Na galerii w centrum handlowym w zakładzie fotograficznym fotografem sem jestem :)

kurde dziewczyny czy ci faceci nie mają większych zmartwień ? cholera problem bo żona się roztyje albo nie znajdzie pracy i co z tego:no:
a może niech się martwić o to żeby dzidzia była zdrowa żeby żona była szczęśliwa no jasna cholera mnie bierze ze są takie ........ co myślą o tak błahych sprawach naprawdę

Grzanka a ja mam pytanie jeśli to nie tajemnica i jeśli masz ochotę to odpowiedz jeśli nie to rozumiem :tak:
co się stało że masz takie problemy zdrowotne?

kurde dziewczyny czy ci faceci nie mają większych zmartwień ? cholera problem bo żona się roztyje albo nie znajdzie pracy i co z tego:no:
a może niech się martwić o to żeby dzidzia była zdrowa żeby żona była szczęśliwa no jasna cholera mnie bierze ze są takie ........ co myślą o tak błahych sprawach naprawdę

Niestety to są mężczyźni zależy też również na jakiego się trafi albo sie ma miłość i jakieś wartości przed oczyma albo pieniążki i takie sprawy jak roztyta żona po ciązy ... :}

reklama
tak grzanka wiem ale dlaczego oni nie myślą o niczym wartościowym !!!! wiem że miłość nie nakarmi nie opłaci mieszkania ale do cholery jasnej co z nimi :szok::eek: dobrze ze ja trafiłam na faceta który mnie naprawdę kocha i nie myśli takimi kategoriami:tak:

Do góry