reklama
mamy troche na głowie ostatnio, bo kredyt i ciąża i tak od słowa do słowa a dalej to już poszło, nike nie szczędził ostrych słów ale wiem że to co było powiedziane nikt z nas tak na prawdę nie myśli. Doszło do tego że powiedziałam m że nie zobaczy dziecka na oczy a on mi powiedział że w cale go nie chce, to był cios poniżej pasa, ale wiem że tak nie myśli bo cieszył się jak zaszłam no i sam tego chciał.
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
Oj MArta bidulko na pewno żadne z was nie miało na myśli tego co powiedziało tak to już jest że gadamy czasem co ślina nam na język przyniesie nie martw się i przytul mężusia jemu tez na pewno jest przykro.
Głowa do góry kochana
Głowa do góry kochana
Aga1402
Fanka BB :)
Witam się niedzielnie:-);-)
Martuś trzymaj się i nie denerwuj bo ci to w niczym nie pomorze, a stres to wiesz nic dobrego. :-);-)
Strasznie tu cicho dzisiaj i wczoraj zresztą też
Coś mi się wydaje że mnie jednak przeczucie nie myliło dziś zrobiłam test taki zwykły z apteki o czułości 25 i wyszła słaba kreska ale widoczna nawet mąż ja zobaczył ale dla pewności powtórzę test za dwa dni. Mam bardzo nieregularne cykle i dane do tabelki podałam tak trochę na chybił trafił dziś jest 26 i gdyby założyć ze ten cykl miał 28 dni to już za dwa dni powinno wyjść wyraźnie.
Mój m ma dziś imieniny więc prezent w sam raz:-)
Martuś trzymaj się i nie denerwuj bo ci to w niczym nie pomorze, a stres to wiesz nic dobrego. :-);-)
Strasznie tu cicho dzisiaj i wczoraj zresztą też
Coś mi się wydaje że mnie jednak przeczucie nie myliło dziś zrobiłam test taki zwykły z apteki o czułości 25 i wyszła słaba kreska ale widoczna nawet mąż ja zobaczył ale dla pewności powtórzę test za dwa dni. Mam bardzo nieregularne cykle i dane do tabelki podałam tak trochę na chybił trafił dziś jest 26 i gdyby założyć ze ten cykl miał 28 dni to już za dwa dni powinno wyjść wyraźnie.
Mój m ma dziś imieniny więc prezent w sam raz:-)
Aga1402
Fanka BB :)
Aniu to nasz 7 cykl starań. Nie dam rady wkleić zdjęcia bo nie mam kabla do aparatu a jak zrobiłam zdjęcie to bardzo słabo na zdjęciu widać, lepiej na żywo:-)
Jeszcze się nie cieszę poczekam aż test będzie bardzo wyraźny.
Od dwóch tygodni miałam wrażenie że się udało i że to będzie dziewczynka, ale na pewno nie chce wcześniej niż na porodówce poznać płci dzieciaczka:-)
Jeszcze się nie cieszę poczekam aż test będzie bardzo wyraźny.
Od dwóch tygodni miałam wrażenie że się udało i że to będzie dziewczynka, ale na pewno nie chce wcześniej niż na porodówce poznać płci dzieciaczka:-)
Aga super:-)
Matra bobo jest w sanatorium i tam słaby zasięg ma... A Lori hm... Pewnie nadal dochodzi do siebie po nowinie :-)
Ilonka pewnie z mężem szaleje, ale zastanawiam się gdzie Katy?
Zzagubiona pewnie szydełkuje:-) Karola relaksuje się u rodziców:-)
A reszta pewnie też korzysta z weekendu i jutro wrócą:-)
Matra bobo jest w sanatorium i tam słaby zasięg ma... A Lori hm... Pewnie nadal dochodzi do siebie po nowinie :-)
Ilonka pewnie z mężem szaleje, ale zastanawiam się gdzie Katy?
Zzagubiona pewnie szydełkuje:-) Karola relaksuje się u rodziców:-)
A reszta pewnie też korzysta z weekendu i jutro wrócą:-)
reklama
LiLuu
Szczęśliwa mama ;);););)
hmm ja też nie wiem gdzie się KAty podziała nie ma jej nigdzie nawet na enpr się nie odezwała do mnie buuu lanie sie jej szykuje a co do reszty dziewczyn to nie mam pojęcia gdzie są aaaa wiem jedną Małami jest w Egipcie
Podziel się: