reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
mamy troche na głowie ostatnio, bo kredyt i ciąża i tak od słowa do słowa a dalej to już poszło, nike nie szczędził ostrych słów ale wiem że to co było powiedziane nikt z nas tak na prawdę nie myśli. Doszło do tego że powiedziałam m że nie zobaczy dziecka na oczy a on mi powiedział że w cale go nie chce, to był cios poniżej pasa, ale wiem że tak nie myśli bo cieszył się jak zaszłam no i sam tego chciał.

Oj MArta bidulko na pewno żadne z was nie miało na myśli tego co powiedziało tak to już jest że gadamy czasem co ślina nam na język przyniesie nie martw się i przytul mężusia jemu tez na pewno jest przykro.
Głowa do góry kochana

Witam się niedzielnie:-):-D:tak:;-)
Martuś trzymaj się i nie denerwuj bo ci to w niczym nie pomorze, a stres to wiesz nic dobrego. :-);-)

Strasznie tu cicho dzisiaj i wczoraj zresztą też:tak:

Coś mi się wydaje że mnie jednak przeczucie nie myliło dziś zrobiłam test taki zwykły z apteki o czułości 25 i wyszła słaba kreska ale widoczna nawet mąż ja zobaczył ale dla pewności powtórzę test za dwa dni. Mam bardzo nieregularne cykle i dane do tabelki podałam tak trochę na chybił trafił dziś jest 26 i gdyby założyć ze ten cykl miał 28 dni to już za dwa dni powinno wyjść wyraźnie.
Mój m ma dziś imieniny więc prezent w sam raz:-)

Aga super !!!!!!!!!!!!
często przeczucie nas nie myśli ;-)kobiety tak mają gratulacje będą jak będziesz już wiedziała na 100% jak możesz wklej zdjęcie popatrzymy i ocenimy :tak:
ile się staraliście??

Wiem wiem dziewczyny, dziękuję. Żadne z nas tego nie chciało, przytuliłam przeprosiliśmy się ale nadal ma focha, przejdzie mu.
Aga no to moje gratulacje :-D
A gdzie LORI I BOBO bo już się martwię o nie :tak:

Aniu to nasz 7 cykl starań. Nie dam rady wkleić zdjęcia bo nie mam kabla do aparatu a jak zrobiłam zdjęcie to bardzo słabo na zdjęciu widać, lepiej na żywo:-)
Jeszcze się nie cieszę poczekam aż test będzie bardzo wyraźny.
Od dwóch tygodni miałam wrażenie że się udało i że to będzie dziewczynka, ale na pewno nie chce wcześniej niż na porodówce poznać płci dzieciaczka:-)

Aga super:-)

Matra bobo jest w sanatorium i tam słaby zasięg ma... A Lori hm... Pewnie nadal dochodzi do siebie po nowinie :-)
Ilonka pewnie z mężem szaleje, ale zastanawiam się gdzie Katy?

Zzagubiona pewnie szydełkuje:-) Karola relaksuje się u rodziców:-)

A reszta pewnie też korzysta z weekendu i jutro wrócą:-)

reklama
hmm ja też nie wiem gdzie się KAty podziała :no:nie ma jej nigdzie nawet na enpr się nie odezwała do mnie buuu lanie sie jej szykuje :-pa co do reszty dziewczyn to nie mam pojęcia gdzie są aaaa wiem jedną Małami jest w Egipcie :tak:

Do góry