reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Róza to może się zorientuj i gina co i jak bo jak ja miałam taką skąpą misiączke to w drucim miesiącu sie dowiedziałam że jestem w ciąży jak poszłam do lekarza:eek:

reklama
Roza co ci zależy a tak krótko @ mieć to troche dziwne,może akurat:-) Marta ja też ledwo żyje opucowałam cały dom nogi mi w tyłek wchodzą:confused2:

Roza ja jak byłam w ciaży to też nie miałam objawów nawet mnie brzuch ani cycki nie bolały nic.Dopiero jak poszłam do gin zapytać o miesiączke czemu tak jest to prawie zawału dostałam jak mi powiedział że jestem w ciąży i to w drugim miesiącu dobrze!!byłam senna i wiecej spałam ale nikogo to nie dziwiło bo jesienią nieraz tak miałam i wyszło z tego dziecko szczerze to drugą ciąze też taką chce

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry