reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

No może ja też, ciężko mi powiedzieć jeszcze szoku nie przeżyłam ;-) ale może bym majtek faktycznie zapomniała.
adgama85 długo się staracie już o dzidzie?

reklama
Jestem i ja dziewczyny troszke po sprzataniu sobie odpoczełam zapaliłam sobie w kominku ale coś mi przygasło Marta senność to normalna rzecz w ciąży więc jak masz tylko okazje to śpij:-) Witaj Madziu:happy: długo się już staracie o dzidzie?

Ostatnia edycja:
ja zmykam na 2 godzinki będę później. Lecę z mężusiem do kina.
dagama85 my tez staraliśmy się o pierwsze dziecko i udało się za 2 razem, byłam w szoku że tak szybko :szok: i półtora roku po ślubie.

niestety nie mierze temperatury. ogolnie to trudno nam trafić na "ten dzien" bo mam nieregularne miesiaczki
ale od przyszlego miesiaca chce sie wspomóc testami owu

Martsx - fajnie ze Wam sie udało na drugim razem - myslalam ze u nas tez nie bedzie problemu a tu prosze - trza sie meczyc

Ostatnia edycja:
Adgama-ja też chyba będę się wspomagała testami owu bo mam krótki cykl a byłaś u ginekologa?mówiłaś mu że sie staracie i jak dotąd nic?

Wiolka póki co nie byłam - na poczatku tygodnia chce robić test (mam jeszcze cichą nadzieje na 2 kreski) i jeśli nie wyjdzie to bede musiała pójść - bo coś jest na rzeczy. Dziwne bo ani tabletek anty nigdy nie brałam ani nic, tylko pewnie duże znaczenie maja te nieregularne cykle:wściekła/y:

reklama
Magda a bierzesz jakieś witaminy?wspomagacze? i dobrze by było gdybyś zaczęła temperature mierzyć
temperatura + testy owu moze się udać bo żeczywiście jeśli masz nieregularne cykle to bez tego nie trafisz ;/

Do góry