reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Szczerze mówiąc ja też nie, bo zawsze byłam na luteinie albo brałam pigułki.
Teraz nie biorę nic, cykle naturalne, nawet luteiny nie zdążyłam brać bo owu nie było.

A ja sobie pospałam masakra ciągle chce mi się spać :(
Wiolka rzeczywiście szok :szok:
coś tu cichawo dziewczyny a gdzie reszta buszuje ?

Witam się i ja po południu :-p
czytałam was rano z kawusią ale nie miałam weny żeby pisać potem obiad i drzemka i tak zeszło aż do teraz :tak:
hmm grzanka szkoda że teścior pokazał I ale głowa do góry jeszcze będziesz się cieszyć brzuszkiem jak i my wszystkie starające się :tak::tak::tak:
Lorii chyba z szoku nie może wyjść :-D:szok:ale z drugiej strony ja sama byłabym w szoku że hej bliźniaki i to jednojajowe woooooww coś nie do opisania i do pozazdroszczenia :tak: ciekawe czy założyła buty wychodząc od doktorka :-D
Pozdrawiam was wszystkie gorąco

Witam Was wszystkie. Tak już od jakiegoś czasu chciałam sie zarejestrować i coś napisać, ale jakoś brakowało mi odwagi :zawstydzona/y: na imię mam magda, mam 27 lat i tak jak wy staram sie o dzidzie

reklama
Do góry