reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

O nie mogę!!!!!!!! le wiadomości:szok::szok:

Lorelain wielkie gratulacje!!!!!! Szok:-D:-D

Agnieszka_dk gratuluję pozytywnego testu:-D:-D:-D

A ja już po @ która trwała 1,5 dnia szok!
O co chodzi z Szalonymi? to osobny wątek????

Teraz poczytam Was dokładnie:-)

Grzanka trzymam kciuki aby @ nie przyszła:-):-)

reklama
Agnieszka gratulację :-D
Ilona a w którym tygodniu byłaś jak powiedzieliście rodzince ?
Zamiast gofrów zrobiłam faworki ;-)

Roza SZALONE to NASZA GRUPA, nikt tam nie może zajrzeć tylko MY, wiec tam sobie wstawiamy foteczki i takie różne zeby nikt inny nie oglądał tylko zaufane osoby czylu MY :) wysłałam CI zaproszenie !!!! moze nie zauważyłaś !!!!!!!!!!!
Marta hmmmmmmmmm byłam w 8 tygodniu jak powiedzieliśmy w święta :) smaka robisz tymi faworkami mmmmmmniam :)

Ilonko dziękuję Ci bardzo, ale szczerze to myślałam że znowu mnie pomyliłaś z Rozią:-:)-(
Czytam że macie poważne plany:-):-) to trzymam kciuki, bonie ma nic lepszego na świecie niż wolno stojący domek według mnie, która nie wyobraża sobie mieszkania w bloku

Posiedziałabym z Wami,ale obowiązki czekają:obiad, dokumenty z przedszkola:wściekła/y: no i mąż który dziśjest w domu i będzie toczył bój o komputer.

Swoją droga Ilonka zakupiłaś sobie drugi - nie pamiętam? Dobra to rozwiązanie:tak:

Ostatnia edycja:
Ilona życze ci tego domku upragnionego żeby sie udało i żebyś za jakiś czas mogła siedzieć w swoim ogródku a dzieci bawić się mogły w piaskownicy:-) z tym bólem głowy to jest chyba mało osób które nie cierpiały na tą przypadłość bo prawie każdego ostatnio boli,ja ogarniam łazienki już zrobiłam 2 jeszcze tylko dwie i pokoje i kuchnie i może w końcu oddychne:eek:

Ilonka ja Tobie też życzę upragnionego domku i grillowania ze znajomymi :-D
Wiolka podziwiam Cię wielki szcun :tak: sprzątasz, opiekujesz się małą i jeszcze piszesz z nami.

aaaa nie zaglądałam jeden wieczór i co?! Lori wielkie gratulacje, podwójne! :D suuuper! te podwójne wózki są super, dasz radę :D

Marta chcący mieszkać samym trzeba sobie tak zorganizować czas żeby posprzatać ugotować a codziennie robie dwa dania i dwa różne obiady bo ja mam diete i nie moge jeść tego co oni i mieć czas dla siebie jeszcze teraz mam luz ale jak sie zrobi cieplej to zacznie mi sie praca w ogrodzie posadziłyśmy dużo kwiatków z mała więc trzeba będzie plewić i za niedługo jarzynki swoje znowu bedziemy sadzić:-) znaczy siać zakręcona jestem dziś troszke bo robie wszystko po trochu

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry