reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Kochane moje oświadczam wszem i wobec że wyszła jedna kreska, więc już nie wiem co jest nie ok, ale albo owu mi sie przesunęlo . tylko cholera co z tymi piersiami nie mialam tak jeszcze....

grzanka wiesz co coś musi być na rzeczy bo mnie tak sutki bolały w ostatnich dniach ze normalnie nie mogłam wytrzymać!!!!i też nigdy przed @ tak nie miałam!!!ale jak wczoraj rano zobaczyłam ta niby krew więc pomyślałąm ze @ przylazła ale potem juz nic sie nie pojawiło...tak więc grzanka nie trac nadzieji i niech cycuchy bolą jak mogą

lorelain wielkie i przede wszystkim podwójne gratulacje!!!jeszcze sie nam tutaj bliźniaki nie trafiły;-)

co do tabelki to ja mam już 24 latka łeeeeee;-(

dzisiaj test rano 2 ładne krechy więc jakoś juz do mnie to dociera!!!po południu wkleje fotki bo juz kabelek znalazłam od aparatu

grzanka wiesz co coś musi być na rzeczy bo mnie tak sutki bolały w ostatnich dniach ze normalnie nie mogłam wytrzymać!!!!i też nigdy przed @ tak nie miałam!!!ale jak wczoraj rano zobaczyłam ta niby krew więc pomyślałąm ze @ przylazła ale potem juz nic sie nie pojawiło...tak więc grzanka nie trac nadzieji i niech cycuchy bolą jak mogą

lorelain wielkie i przede wszystkim podwójne gratulacje!!!jeszcze sie nam tutaj bliźniaki nie trafiły;-)

co do tabelki to ja mam już 24 latka łeeeeee;-(

dzisiaj test rano 2 ładne krechy więc jakoś juz do mnie to dociera!!!po południu wkleje fotki bo juz kabelek znalazłam od aparatu

- kurcze nie wyłapałam informacji .... gratulacje !!!

grzanka - jeszcze nic straconego ... puki nie ma @ wszystko może się zdarzyć :tak:

ja całą noc nie spałam tylko rozmyślałam, przeszłam juz chyba wszystkie fazy od szczęścia po załamanie a nad razem sie pogodziłam z tą informacją.
Wiem jedno....juz do końca życia sobie nie odpocznę!

lori głowa do góry może akurat będziesz miała grzeczne dzieciaszki i będziesz mogła odpocząć, na początku będzie trudno, zawsze tak jest jak jedno płacze to i drugie :) Ale męża masz przy sobie na pewno pomoże, a właśnie jak zareagował na podwójne szczęście?

Witam sie sobotnio :-):-):-)

Lorelain normalnie w szoku jestem i to takim :szok::szok::szok: jejku jeszcze raz ci gratuluje. Dbaj o siebie kochana no teraz to juz pewnie na l4 pojdziesz jak nic. Ciaza jednojajowa bez wspomagania hormonalnego ??? To normalnie rzadko sie zdarza czuj sie wyrozniona i zycze ci z calego serducha 2 cudownych spokojnych coreczek :-):-):-)

A ja dzisiaj robie eksperyment tzn folik lykne na wieczor , rano nie wzielam i czuje sie w miare.

Milego wekendu!!!!!!!!!!!!!

AGNIESZKO moje gratulacje kochana moze tez blizniaki beda
:-)

Jejku ja to chyba bede sie bala isc do lekarza :sorry:jak mi znajdzie drugiego babla????

Lorelain gratulacje od Karolci :-)

Ostatnia edycja:
witam po dwóch dniach nieobecności!

oststnie dwa dni walczyłam z bólem głowy i tylko spałam. wiec przepraszam ze mnie nie było. zaraz zabieram sie za nadrabiane.

czy ja dobrze widzę. u lorelain bliźniaki? gratki kochana. mój brat ma bliźniaki wiec wiem jak to jest. na poczatek dużo pracy ale generalnie super.

wpadne jak nadrobię wpisy. pa

reklama
Rozia to czekamy na foteczki :)
scotland mnie sie coś włąsnie kojarzy ze to Lori przepowiedziałam bliźniaki ale głowy nie dam :laugh2:
Marta oj wiem jak to jest, mój teraz tak samo nie chciała od razu mówić nikomu, zresztą ja tez sie bałam ze moze być cos nie tak, ale w koncu przyszły święta i mój sie nie powstrzymał tym bardziej ze całą rodzina w kupie :) byłam po wizycie wiec sie jakoś nie bałam mówić, Myslę ze jak zobaczycie serduszko i maluszka to zaczniecie mówić i sie chwalić waszym szczęściem :)
Lori eeeeeee tam nie bedzie tak źle przeciez :) dasz rade, najgorsze bedą pierwsze chyba 2 lata a potem jakoś to bedzie :) zreszta napewno bedziesz miec pomoc rodziców czy dziadków no i meza :)
agnes ja tak samo cierpiałam z powodu bólu głowy przez ostatanie dni!!!!!!!!!!!!!
agnieszka super ze tescik i dziś wyszedł :) poprosimy o zdjęcie potem :)

Ja wróciłam, cieszę sie bo kupiłam sobie wrzosowy sweterek na guziczki, świetne spodenki do spania i do nich bluzeczke , męzowi markowego T-shirta , dla Jasia białe body, a dla maluszka niebieskie body, i biało niebieskiego pajacyka :) było tyle różowego ze hej, ale jak coś to dziewczynce założę niebieskie a chłopczykowi różowego juz nie , wiec sie wstrzymałam !!!!!!!!!:tak:

po południu jedziemy obejrzeć dom !!!!!!!!!!!! KUrcze tak bym chciała aby plan wypalił i zebyśmy sprzadali to mieszkanie a kupili sobie domek z działeczką z ogrodem itd ahhhhhhhhh;) ZOBACZYMY czy dom wart jest swojej ceny !!!!!!!!!! bo 50tys za dom ogrodzony, i mega dużą działką to prawie darmo ale w jakim stanie dom to sie okażę !!!!!!!!!!

agnieszka super krechy !!!!!!!!! kurcze i to jakie jak to z popołudnia !!!!! super !!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry