reklama
agnieszka_dk
Fanka BB :)
hihi ok ale tylko tak wirtualnie pozwalam;-d
katrina115
Potrójna Mama
Agnieszka - GRATULACJE!!!! cieszę się, że wreszcie zobaczyłaś te dwie kreseczki.
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
aguś no widzisz a ja sie pytałam kiedy testujesz hihih !!!!!!!!! bomba kotuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!! doczekałaś sie tak jak mówiłam
Roszpunka kurcze ja dziś poszperałam na necie i dziewczyny pisały ze tam gdzie chce isc gin mało do 100zł a jedna napisała ze 50zł i to 3d z płytką zdjęciami i całym opisem !!!!!!!!!!!! ale ja zadzwonie we wtorek w czasie trwania wizyty bo tak napisane jest na stronie tego gina i sie dowiem bo jak 50zł to pójde w czwatek hihi choć wydaje mi sie ze ok 80zł mi powie albo i wiecej ciort wie!!!!!!!!
a jakie te staniczki ???????? pokaż
Roszpunka kurcze ja dziś poszperałam na necie i dziewczyny pisały ze tam gdzie chce isc gin mało do 100zł a jedna napisała ze 50zł i to 3d z płytką zdjęciami i całym opisem !!!!!!!!!!!! ale ja zadzwonie we wtorek w czasie trwania wizyty bo tak napisane jest na stronie tego gina i sie dowiem bo jak 50zł to pójde w czwatek hihi choć wydaje mi sie ze ok 80zł mi powie albo i wiecej ciort wie!!!!!!!!
a jakie te staniczki ???????? pokaż
-Lorelain-
jestem po badaniu
są bliźniaki!! są bliźniaki!! .... ja jestem w szoku!!!
są bliźniaki!! są bliźniaki!! .... ja jestem w szoku!!!
scotland18
Lorelain podwojne gratulacje nie wierze!!!!!
gosiulek73
mama K&K&A
Dziewczyny jesli chodzi o 3D to uważajcie i nie zwracajcie uwagi zbytnio na cenę...ale na specjalistę.Co z tego że pójdziecie,zapłacicie 50zł jak specjalista z niego jak ze mnie? Mój gin kiedy mu powiedziałam że chciałbym zrobić 3d i do kogo chciałam pójśc to się aż wkurzył i powiedział że jeśli chcę to on mi da namiary na takiego który zrobi mi wiarygodnie i prawdziwie.
Nie poszłam bo gin powiedział że to zbyteczne a dodam że bardzo dobrze z nim żyję.
Nie poszłam bo gin powiedział że to zbyteczne a dodam że bardzo dobrze z nim żyję.
reklama
Podziel się: