reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Roszpunka to u was troszke taniej niż u nas teraz juz wszystko praktycznie można zrobić jak kobieta jest w ciąży i tyle rzeczy ułatwiających ciężarnym życie:-)

reklama
agnieszka gratuluję :) Ciekawe czy ja za dwa tyg też zobaczę te II wymarzone kreski :eek:

Sorki,że tak znikłam, ale znajomi wpadli z synkiem niezapowiedzianie, ale bardzo fajnie było:-) Kubuś taki słodki :-)

aguś no widzisz a ja sie pytałam kiedy testujesz hihih !!!!!!!!! bomba kotuś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJĘ !!!!!!!!!!!!!! doczekałaś sie tak jak mówiłam :-D

Roszpunka kurcze ja dziś poszperałam na necie i dziewczyny pisały ze tam gdzie chce isc gin mało do 100zł a jedna napisała ze 50zł :szok: i to 3d z płytką zdjęciami i całym opisem !!!!!!!!!!!! ale ja zadzwonie we wtorek w czasie trwania wizyty bo tak napisane jest na stronie tego gina i sie dowiem bo jak 50zł to pójde w czwatek hihi :) choć wydaje mi sie ze ok 80zł mi powie albo i wiecej ciort wie!!!!!!!!

a jakie te staniczki ???????? pokaż :)

Dziewczyny jesli chodzi o 3D to uważajcie i nie zwracajcie uwagi zbytnio na cenę...ale na specjalistę.Co z tego że pójdziecie,zapłacicie 50zł jak specjalista z niego jak ze mnie? Mój gin kiedy mu powiedziałam że chciałbym zrobić 3d i do kogo chciałam pójśc to się aż wkurzył i powiedział że jeśli chcę to on mi da namiary na takiego który zrobi mi wiarygodnie i prawdziwie.
Nie poszłam bo gin powiedział że to zbyteczne a dodam że bardzo dobrze z nim żyję.

reklama
Do góry