reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

zdjecia dam jutro bo musze zrobic przy świetle dziennym, ale super juz widać ludziki z głowa brzuchem rączkami itd

mam zdjecia ludzika 1 i osobno ludzika 2 i jedno zdjecie gdzie są razem

reklama
Lorelain - to teraz podwójne gratulacje!!!!! A jak mąż przyjął wiadomość???

Losiczka - u nas położne preferuja, żeby kwas foliowy brać do końca 14 tyg.

teraz sobie suwaczek przekształć na dwie osóbki:-) Bietka-biedna to się narobisz udanej imprezki i dychij jak będziesz mogła tylko

Gratuluje bliźniaków !!!!!!!!:-):-):-)
Gratuluje dwóch kreseczek ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
a co do dwóch kreseczek co myślicie o tym że ja jestem dwa tygodnie po @ a mam dziwne sytuacje na moim ciele i chce właśnie jutro się teścić..... :sorry::tak:

gosiulek - mąż nie chciał uwierzyć dopóki zdjęcia nie zobaczył...a jeszcze sie śmiałam do lekarza że musi ich razech uchwycić bo mi nikt nie uwierzy .... mąż poszedł po piwo .... bardzo sie cieszy ale widac ze w szoku ... bo wiecie jak ktos jest po in vitro to bardziej sie nastawia na blizniaki bo szansa duza a my to tak przypadkiem i to 4 USG !

Lori Ja jestem w szoku ciągle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jezu ale super :)))))))))) a tak ostatnio sobie myślałam ciekawe czy nam sie tu trafią bliźniaki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! świetnie skarbie !!!!!!!!!!! ciekawe czy bedzie parka :) GRATULUJE !!!!!!!!!:-D pokaz te swoje skarby :)
ah doczytałam dokładnie ze bede ten samej płci:) ale super :) tez takc chce hihi, od zawsze chciałam :p hehe

dziewczyny czy wy myslicie ze bym sobie poszła do pierwszego lepszego gina który nie zna sie na swojej pracy tylko dlatego ze mało bierze ????????????????????? ehhhhh,,,,, !!
chce isc do tego lekarza prywatnie który prowadził moją ciąże z Jasiem, i wiem ze nie jest pseudo lekarzem, zawsze na usg miałąm opis płytkę zdjęcia, mierzył zawsze dokładnie długo itd wiec dlatego chce isc do niego a to ile weżmie to bez znaczenia ja tylko napisałam czego sie dowiedziałam a nie wiem na pewno ze tyle kasy bierze, !! zadzwonie we wtorek to sie dowiem i juz !

Ostatnia edycja:
reklama
no kurde:szok::szok::szok::szok: Lorii mega gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale ci dobrze :tak::-D trzymaj się zdrowo i dbaj o siebie

Do góry