reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

LOSICZKA do końca pierwszego trymestru jak dobrze pamietam bierze sie folik,mdłości masz raczej napewno od dziecka a nie od tabsów:-)

reklama
agnieszka_dk kiedy testujesz ??????????? bo widzę ze juz czas :) trzymam kciuki :) i fajnie ze sie pojawiłaś :) ( sorki ze tak z opóżnieniem pisze hehe)

Losiczko- oj jak się je dobrze zatuszuje to ich tak mocno nie widać, ale są. Siedzą sobie cichcem w okolicy tyłka, ud i brzucha i śmieją sie po cichu, bo myśla skubane, że ich nie widać ;)))
No i czekamy bo w końcu mogłabyś sie ujawnić ;)))

Ja własnie wróciłam ze spotkania. Siedziałam miedzy prezesem a dyrektorem (bo u mnie w firmie więcej dyrektorów niż pracowników) i dostałam ataku głupawki, bo kazali mi podejść do mikrofonu (telekonferencja) a ja zdążyłam sobie odpiąć guzik od spodni, bo mnie troszkę cisnęły, no i oczywiście wstałam, ale zapomnialam zapiąć i zaczęłam sie śmiac jak głupi do sera.
Popatrzyli na siebie i machnęli ręką mrucząc do siebie pod nosem: hormony ;)

Losiczko- oj jak się je dobrze zatuszuje to ich tak mocno nie widać, ale są. Siedzą sobie cichcem w okolicy tyłka, ud i brzucha i śmieją sie po cichu, bo myśla skubane, że ich nie widać ;)))
No i czekamy bo w końcu mogłabyś sie ujawnić ;)))

Ja własnie wróciłam ze spotkania. Siedziałam miedzy prezesem a dyrektorem (bo u mnie w firmie więcej dyrektorów niż pracowników) i dostałam ataku głupawki, bo kazali mi podejść do mikrofonu (telekonferencja) a ja zdążyłam sobie odpiąć guzik od spodni, bo mnie troszkę cisnęły, no i oczywiście wstałam, ale zapomnialam zapiąć i zaczęłam sie śmiac jak głupi do sera.
Popatrzyli na siebie i machnęli ręką mrucząc do siebie pod nosem: hormony ;)

Dobrze że są takie reakcje a nie inne Twoich szefów :)

karola dobre :-) Już wróciłam od mojej fryzjerki i jednak uda się jej położyć mi rudy kolor jutro :-) Jupi:-)

Wyobrażacie sobie mnie- zwyklego szrego pracownika między tymi dyrektorami w garniturkach, a ja w dzinsach ( w końcu w piątki u nas w firmie dopuszczalny jest luźny strój) z odpiętymi spodniami i atakiem głupawki?
Generalnie większość kierownictwa to w miarę młodzi ludzie i życiowi. Zdają sobie sprawę z przepisów prawa i mają świadomość, że w tak dużej firmie nie oplaca się kombinować czy naginać prawo.
Ale mam świadomość, że to nie jest normalny portret pracodawcy. ;(

Kończę powoli pracę i spadowuję do mamuni dzisiaj ;)))

Byliśmy u lekarza no i niestety ale Igorek ma anginę no i oczywiście antybiotyk bidulek mój kochany, także przyszły tydzien musi siedziec w domku - zastanawiam się czy nie pojechac na kilka dni do teściowej hmmmm tylko tam nie podłączenia do świata i będę bez BB :-( ale za to nie będę musiała gotowac czego neicierpię, mogę prac, sprzatać, prasowac ale nie gotowac bllleeeeeeeeeeeee

reklama
dziewczyny.....przed chwilą zrobiłam test bo kupiłam dziś i są 2 piękne krechy....nie wieże poprostu!!!!a jeszcze rano myślałam ze bedzie @ bo kilka kropel brunatno czerwonych na papierze sie pojawiło i tyle potem juz nic!!!!!

Do góry