reklama
Roza_
Fanka BB :)
Witam wszystkich:-) zaglądam co się dzieje ale nie mam jak popisać bo w pracy jestem
Katy wszystkiego naj naj dla WAS z okazji rocznicy!!!
Katy wszystkiego naj naj dla WAS z okazji rocznicy!!!
K
karol_in-a
Gość
Losiczko- oj jak się je dobrze zatuszuje to ich tak mocno nie widać, ale są. Siedzą sobie cichcem w okolicy tyłka, ud i brzucha i śmieją sie po cichu, bo myśla skubane, że ich nie widać ))
No i czekamy bo w końcu mogłabyś sie ujawnić ))
Ja własnie wróciłam ze spotkania. Siedziałam miedzy prezesem a dyrektorem (bo u mnie w firmie więcej dyrektorów niż pracowników) i dostałam ataku głupawki, bo kazali mi podejść do mikrofonu (telekonferencja) a ja zdążyłam sobie odpiąć guzik od spodni, bo mnie troszkę cisnęły, no i oczywiście wstałam, ale zapomnialam zapiąć i zaczęłam sie śmiac jak głupi do sera.
Popatrzyli na siebie i machnęli ręką mrucząc do siebie pod nosem: hormony
Ja własnie wróciłam ze spotkania. Siedziałam miedzy prezesem a dyrektorem (bo u mnie w firmie więcej dyrektorów niż pracowników) i dostałam ataku głupawki, bo kazali mi podejść do mikrofonu (telekonferencja) a ja zdążyłam sobie odpiąć guzik od spodni, bo mnie troszkę cisnęły, no i oczywiście wstałam, ale zapomnialam zapiąć i zaczęłam sie śmiac jak głupi do sera.
grzanka90
Kochaj i żyj ! :-)
Losiczko- oj jak się je dobrze zatuszuje to ich tak mocno nie widać, ale są. Siedzą sobie cichcem w okolicy tyłka, ud i brzucha i śmieją sie po cichu, bo myśla skubane, że ich nie widać ))
Dobrze że są takie reakcje a nie inne Twoich szefów
K
karol_in-a
Gość
Wyobrażacie sobie mnie- zwyklego szrego pracownika między tymi dyrektorami w garniturkach, a ja w dzinsach ( w końcu w piątki u nas w firmie dopuszczalny jest luźny strój) z odpiętymi spodniami i atakiem głupawki?
Generalnie większość kierownictwa to w miarę młodzi ludzie i życiowi. Zdają sobie sprawę z przepisów prawa i mają świadomość, że w tak dużej firmie nie oplaca się kombinować czy naginać prawo.
Ale mam świadomość, że to nie jest normalny portret pracodawcy. ;(
Kończę powoli pracę i spadowuję do mamuni dzisiaj ))
Generalnie większość kierownictwa to w miarę młodzi ludzie i życiowi. Zdają sobie sprawę z przepisów prawa i mają świadomość, że w tak dużej firmie nie oplaca się kombinować czy naginać prawo.
Ale mam świadomość, że to nie jest normalny portret pracodawcy. ;(
Kończę powoli pracę i spadowuję do mamuni dzisiaj ))
A
anaber
Gość
Byliśmy u lekarza no i niestety ale Igorek ma anginę no i oczywiście antybiotyk bidulek mój kochany, także przyszły tydzien musi siedziec w domku - zastanawiam się czy nie pojechac na kilka dni do teściowej hmmmm tylko tam nie podłączenia do świata i będę bez BB :-( ale za to nie będę musiała gotowac czego neicierpię, mogę prac, sprzatać, prasowac ale nie gotowac bllleeeeeeeeeeeee
reklama
agnieszka_dk
Fanka BB :)
dziewczyny.....przed chwilą zrobiłam test bo kupiłam dziś i są 2 piękne krechy....nie wieże poprostu!!!!a jeszcze rano myślałam ze bedzie @ bo kilka kropel brunatno czerwonych na papierze sie pojawiło i tyle potem juz nic!!!!!
Podziel się: