reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
agnieszka :-) cudowna wiadomość!!
losiczka, ujawnij się w końcu kobieto!:tak: mi się wydaje że sam kwas foliowy to do końca 1 trymestru, a potem suplement, oczywiście też z kwasem, do samego końca. może bierz te tabletki wieczorem przed snem jeśli dziwnie smakują:tak:

ilonka, nie wiem ile kosztuje ale zadzwonię i się dowiem.
Między 20 a 24 tygodniem żeby obejrzeć narządy i koszt 120 zł!

Wiecie że już dotarły te staniki które wczoraj kupiłam?? normalnie szok że tak szybko!!:szok:

Ostatnia edycja:
Roszpunko to super że tak szybko dotarły i jak się prezentują tak jak wyglądały?u mojego gin takie usg kosztuje 200 zł

Wiola, oba są ok, w tym miękkim dłużej pochodzę, bo ten sztywniejszy jest taki na styk i trochę bułki wychodzą u góry :-)

A 4D robi się dopiero ok 28 tygodnia z tego co powiedział.

Roszpunka- mi koleżanka ostatnio mówiła że po 20 tyg jej lekarz radził żeby zrobiła,podobno to fajna sprawa muc tak dokładnie obejrzeć swojego bobasa

roszpunka ja robilam chyba w 23 tygodniu i wszystko bylo swietnie widac, wzielismy na usg rodzicow M bo akurat byli u nas w odwiedzinach plakali jak bobry:-) bo oni o usg nawet nie marzyli w ich czasach, a jak jeszcze lekarz powiedzial ze dziewczynka to juz wogole ryczec zaczeli bo maja dwoch synow:-D

Wiola, pisałam wyżej że takie 3D żeby obejrzeć organy i sprawdzić czy wszystko dobrze robi się ok 20-24 tygodnia i u mnie kosztuje to 120 zł. A film robi się ok 28 tygodnia. Akurat ten lekarz do którego dzwoniłam mi tak powiedział:tak:

Chciałabym żeby ten czas szybciej leciał, nie mogę się już doczekać!!
Scotland, moi teściowie też czekają na dziewczynkę bo mają 3 synów, ale coś wątpię że tym razem się doczekają:-p Też bym chciała, ale nie mam na to wpływu kto mieszka w brzuszku.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry