reklama
agnieszka :-) cudowna wiadomość!!
losiczka, ujawnij się w końcu kobieto! mi się wydaje że sam kwas foliowy to do końca 1 trymestru, a potem suplement, oczywiście też z kwasem, do samego końca. może bierz te tabletki wieczorem przed snem jeśli dziwnie smakują
ilonka, nie wiem ile kosztuje ale zadzwonię i się dowiem.
Między 20 a 24 tygodniem żeby obejrzeć narządy i koszt 120 zł!
Wiecie że już dotarły te staniki które wczoraj kupiłam?? normalnie szok że tak szybko!!
losiczka, ujawnij się w końcu kobieto! mi się wydaje że sam kwas foliowy to do końca 1 trymestru, a potem suplement, oczywiście też z kwasem, do samego końca. może bierz te tabletki wieczorem przed snem jeśli dziwnie smakują
ilonka, nie wiem ile kosztuje ale zadzwonię i się dowiem.
Między 20 a 24 tygodniem żeby obejrzeć narządy i koszt 120 zł!
Wiecie że już dotarły te staniki które wczoraj kupiłam?? normalnie szok że tak szybko!!
Ostatnia edycja:
scotland18
Fanka BB :)
Agnieszka super Gratuluje!!!!! codziennie na twoj wykres zagladalam a ty nic nie pisalas i tutaj tez nic a tu taka niespodzianka...
scotland18
roszpunka ja robilam chyba w 23 tygodniu i wszystko bylo swietnie widac, wzielismy na usg rodzicow M bo akurat byli u nas w odwiedzinach plakali jak bobry:-) bo oni o usg nawet nie marzyli w ich czasach, a jak jeszcze lekarz powiedzial ze dziewczynka to juz wogole ryczec zaczeli bo maja dwoch synow
Wiola, pisałam wyżej że takie 3D żeby obejrzeć organy i sprawdzić czy wszystko dobrze robi się ok 20-24 tygodnia i u mnie kosztuje to 120 zł. A film robi się ok 28 tygodnia. Akurat ten lekarz do którego dzwoniłam mi tak powiedział
Chciałabym żeby ten czas szybciej leciał, nie mogę się już doczekać!!
Scotland, moi teściowie też czekają na dziewczynkę bo mają 3 synów, ale coś wątpię że tym razem się doczekają Też bym chciała, ale nie mam na to wpływu kto mieszka w brzuszku.
Chciałabym żeby ten czas szybciej leciał, nie mogę się już doczekać!!
Scotland, moi teściowie też czekają na dziewczynkę bo mają 3 synów, ale coś wątpię że tym razem się doczekają Też bym chciała, ale nie mam na to wpływu kto mieszka w brzuszku.
Ostatnia edycja:
reklama
agnieszka_dk
dzieki dziewczyny!!!ja dalej w to nie wierze!!!! a co do staran to tez nie pamietam ale z 5 mies chyba jakos nie powiem ci dokładnie
Podziel się: