reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ja jestem w szoku...podczas badania prawie zeszłam na zawał bo badanie trwało bardzo długo i w ciszy to robił i ja juz bylam pewna ze chore, a on mi mówi że jest ludzik nr 1 i ludzik nr 2. Jeden pęcherzyk, dwie owodnie. Dzieci są zdrowe, serca ja dzwon, są dokładnie tych samych wymiarów, ale ponieważ mają wspólne łożysko i wszystko wspólne i są blisko siebie to od dzisiaj jestem pod stałą kontrolą, trzeba ich monitorowac czy sobie jedzenia nie podkradają. Za 2 tygodnie kolejna wizyta u niego a za miasiac mam zrobic genetyczne włącznie z pobieraniem krwi, przeziornosc karkowa itd czyli za miesiec juz chyba poznam płec dzieci. Oboje będą mieć taką samą płeć i będą identyczne!

Lori-wcześnie ci wykryli bliźniaczą ciąże,to teraz musicie wszystko podwójnie kupować:rofl2:,ale czad nie wyobrażam sobie mieć bliźniaki:-)

reklama
agnieszka GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TRZYMAM KCIUKI aby wszystko było dobrze &&&&&&&&&&& - :) :-) Proszę o zdjęcie pięknych 2 kreseczek :-)

Lorelain ale czad !!!!!!!!!! masz bliźniaki - JAAAAAAAAAAAAA PODWÓJNE SZCZĘŚCIE - WIĘC PRZYJMIJ PODWÓJNE GRATULACJE !!!!!!!
Ilonka jak tam??? w dzień też bolało ???

w sprawie 3 d, gosiulek chyba ma racje - choć nie wiem, ja dostałam adres telefon i po prostu miałam iść do tego konkretnego lekarza - cena 230 zł - dlatego 120 zł to dla mnie mało - ale ogólnie kraków jest drogim miastem - więc nie wiem, ja ze swoich 3d genetycznych jestem bardzo zadowolona. Kurcze ilona 50, zł z opisem ... nie wydaje Ci się to podejrzanie niska cena ??? Nie chcę absolutnie nic odradzać, czy doradzać... nie znam się na tym, może to po prostu ja przepłaciłam :(

Ja dziewczęta ogólnie padam, mój M. ma jutro urodziny - przychodzi do nas 14 osób i dzisiaj była produkcja sałatek na masową skalę :p Jutro sprzątanie - nie wiem, kiedy ja w końcu odpocznę hehehehe :)
wybaczcie więc moją nieobecność sobotnio-niedzielną :) :-)
oczywiście zajrzę, ale nie wiem jak często i kiedy.

czy to pierwsze bliźniaki w tym wątku ????? pijemy PICOLO :)

ilona czy avatar to Twój prawdziwy aktualny brzuszek ????? ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry