Marta Lori dobry lekarz na nfz to naprawde rzadkość , zanim ja trafiłam do swojego chodziłam do pożal sie Boze takiej babki pseudo ginekolog niestety, nie dosc ze sprzet do dupy to i ona taka sama
po poronieniach nie zrobiła zadnego badania, kazała sobie robic na własna reke , i jesc duzo owocy i warzyw a napewno juz nie poronie
katastrofa, ale ze otworzyli nowa przychodnię naprawde wypasioną to znajoma mówi ze idz i sie zapisz bo przyjmuje na nfz swietny gin i na dodtatek pracuje w szpitalu, i tak własnie dzięki niemu mam mojego szkrabka, no i usg zawsze robi dłużej, mierzy itd, i zawsze daje mi zdjęcie
Lori kurcze fajnie jakby przełączył Ci na 3d, ciekawa jestem jak taki ludzik wygląda w takim wymiarze hehe : ) Sama chce isc jeszcze przed wizytą prywatnie na 3d , ale ciągle kasy brak i czekam moze coś wpadnie do kieszeni to pójde
Ania kotek ja taka sama jestem w goracej wodzie kąpana, tez chciałam JUZ TERAZ I KONIEC !!!! no ale zobaczysz bedzie dobrze, !!!!! UDA SIE !!!!!!!!!!!!!!
scotland hahah ale agentka z Twojej małej hihihi !!!!!!!!!!!!!! Ja muszę sie pochwalić ze tak sobie syna wychowałam ze takich cudów mi nie zrobi ( chyba) heheh, nawet mąz go czasem prowokuje i np bierze kredke i udaje ze maluje na scianie a ten wyskakuje taki oburzony i krzyczy ze nie wolno, nunu, i po tyłku klepie męza hihi, i daje mu kartkę i mówi ze tu mama pozwala hehee
także wie ze nic takiego nie może zrobić
Katy śliczny avatar
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY