reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolina - ha ha ha ale trafiłaś ... właśnie skończyłam szorować łazienkę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: .... a w ciąży na rowerze chyba nie wolno :sorry:

reklama
niom Karolina w ciąży na rowerku nie wolno ale możesz zapytać o rolki :)
a co do Lorii to masz rację pewnie butów zapomni :-p

Marta Lori dobry lekarz na nfz to naprawde rzadkość , zanim ja trafiłam do swojego chodziłam do pożal sie Boze takiej babki pseudo ginekolog niestety, nie dosc ze sprzet do dupy to i ona taka sama :crazy: po poronieniach nie zrobiła zadnego badania, kazała sobie robic na własna reke , i jesc duzo owocy i warzyw a napewno juz nie poronie :szok: katastrofa, ale ze otworzyli nowa przychodnię naprawde wypasioną to znajoma mówi ze idz i sie zapisz bo przyjmuje na nfz swietny gin i na dodtatek pracuje w szpitalu, i tak własnie dzięki niemu mam mojego szkrabka, no i usg zawsze robi dłużej, mierzy itd, i zawsze daje mi zdjęcie :)

Lori kurcze fajnie jakby przełączył Ci na 3d, ciekawa jestem jak taki ludzik wygląda w takim wymiarze hehe : ) Sama chce isc jeszcze przed wizytą prywatnie na 3d , ale ciągle kasy brak i czekam moze coś wpadnie do kieszeni to pójde :)
Ania kotek ja taka sama jestem w goracej wodzie kąpana, tez chciałam JUZ TERAZ I KONIEC !!!! no ale zobaczysz bedzie dobrze, !!!!! UDA SIE !!!!!!!!!!!!!!
scotland hahah ale agentka z Twojej małej hihihi !!!!!!!!!!!!!! Ja muszę sie pochwalić ze tak sobie syna wychowałam ze takich cudów mi nie zrobi ( chyba) heheh, nawet mąz go czasem prowokuje i np bierze kredke i udaje ze maluje na scianie a ten wyskakuje taki oburzony i krzyczy ze nie wolno, nunu, i po tyłku klepie męza hihi, i daje mu kartkę i mówi ze tu mama pozwala hehee :) także wie ze nic takiego nie może zrobić :)
Katy śliczny avatar :) WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY :)

nie wolno? a dlaczego?
ło matko...
to mi zostaje proszenie się o pożyczenie auta, podwózka kogoś życzliwego, albo pieszy spacer ;)))

Katka- najlepszejszego!!! dużo seksu i jeszcze więcej miłości ;)))

katy, dużo miłości:happy:
karolina, fajny ten twój brzunio :happy: teraz będzie już tylko większy:-)
mój znów trochę wystrzelił w przód po zastoju:tak:
ilonka, ja też zdecydowałam, że pójdę na 3d lub 4d. nasi m wiecznie na wyjazdach, zarabiają kasę to niech nam zafundują przyjemność obejrzenia maleństw:tak: już się nie mogę doczekać. jeszcze miesiąc!!

Ostatnia edycja:
SCOTLAND to dobrze trzeba umiec powiedzieć nie a jak juz tak chętnie korzystają z twojej pomocy to gdyby to robili odpłatnie zawsze by ci cś wpadło:-) ANIABUCHOWICZ każdy chce już niestety to czego chcemy a to co jest to duża różnica pozostaje nam czekać na swoją kolej:rofl2: KATY wszystkiego naj naj z okazji rocznicy:-):-)

Roszpunka szybko zapodaj foteczke domku maluszka :) Ja bym chciała iśc moze za 2 tyg juz na to usg :)) ile u Ciebie takie kosztuje ????????????

Domiska jestem, jestem :-) Mamy dziś wolne z M i sobie pospaliśmy:-) Ale już wszystko nadrobiłam:-)

Katy no jakoś tak Ci powiem,że nie najgorzej z tą luteiną:-) Obawiałam się,że będzie w smaku przypominać np. polopirynę s albo coś takiego, a tu miłe zaskoczenie :-) I wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy:-) bawcie się dobrze wieczorem;-):-) A w ogóle, to pochwal się też tu kolorkiem, bo ja też chce zmienić na rudy, ale szukam odcienia... A nie mam mnie na szalonych..

Lori trzymam &&&&& za wizytę:-)

Scoti ależ masz pociechę w domu:-)

Ilonka biedactwo:-( idź jak najszybciej do lekarza, po co się męczyć:-(

Karola śliczny brzunio ciążowy:-)

Idę teraz do mojej fryzjerki obgadać kolor, a jutro w końcu się obcinam :-):-):-) jupi :-):-):-)

reklama
Wpadam znowu na chwilke :-)

Lorelain ty to jestes szalona kobieta nie dosc ze zaliczasz podwojne wizyty :-D zmieniasz suwaczki co chwile :-D to jeszcze dodalas sobie 1 dzien ciazy :-D bo miedzy nami byl 1 dzien roznicy. Trzymam kciuki za 3d a o male sie nie martw napewno nigdzie sobie nie poszlo :-D

Karolciu po pierwsze brzusio slicznosci po drugie gdzie ty masz te twoje kilogramy ;-) jak moj ktorys z synkow sie wkoncu pojawi to i ja wam sie pokaze :-) w koncu no nie :-)

Dziewczyny powiedzcie mi czy ja te cholerne nudnosci moge miec od foliku ???? Czy naprawde od dzidzi ???? Bo teraz to mi juz slono w buzi a tak zawsze mialam po suplementach :-( no i do ktorego tyg bierze sie kwas foliowy ?????

Katy no kochana kolejnych 11 lat razem ci zycze w milosci i szczesciu :-):-):-)

Do góry