reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Aniabuchowicz, kochana, nikt tego nie wie tak dobrze jak ja... ja zawsze byłam taka cholernie niecierpliwa Wszystko chciałabym na już... a tu niestety wszystko ma widocznie swój czas. Ja to bym chciała od razu wiedzieć, już po owu najlepiej na drugi dzień, czekania niecierpię!

reklama
Domiska my to mamy może ADHD :) :-Di to dlatego tak jest po prostu nie lubię nie powodzeń ;/

Kurde może coś w tym jest :)))) ech niestety z tego się chyba nie wyrasta, trzeba to pokochać w sobie ;). tylko, że to cholerstwo strasznie wykańcza grr

Ja sie chyba jeszcze nie witalam ale czytam was od rana

Moja corka dzisiaj przeszla sama siebie, ja bylam w kuchni ona jadla kanapke z szynka w salonie, po jakims czasie wchodze do pokoju a tam kawaleczki szynki poprzyklejane do sciany a ta sie cieszy i mowi 'siama' :szok::szok::no:

Dzisiaj dzwonila ta sama kolezanka co wczoraj i mowila ze jej opienkunka zachorowala i czy moglibysmy sie zajac olivka pol dnia, pierwszy raz powiedzialam ze nie mamy czasu, chyba pomalu ucze sie odmawiac kiedy nie mam ochoty sie nikim zajmowac.

Od trzech dni bola mnie plecy na dole, zapewne po weekendzie w pracy bede ledwo chodzic, dobrze ze jest mezus co zawsze wymasuje:tak::tak:

Dziendoberek
Lori no to trzymamy kciuki nie oszalej do tego czasu;-)
Domisia ja tak wlasnie mam zamiar zrobic tym razem mierzyc do owu
Fajnie ze masz takie miejsce gdzie mozesz naladowac akumulatory....moje jest troche za daleko:zawstydzona/y:
Anaber trzeba bylo podrzucic prasowanie do mnie, ja bardzo lubie prasowac:tak:
zdrowka dla Igorka
Karolcia no fajniusny:-)...a mowilas ze nie widac ...tluszczowego to ty chyba kochana nie widzialas:tak:
Ania no w koncu:-)...ty to jednak baciarzyca jestes:tak:...a ze w goracej wodzie kapana to fakt:-)......ale ja czasami tez tak mam wiec jest nas wiecej :-D
A ja wlasnie w pracy i mam malenka chwilke na wpis, po pracy jade do sklepu i szybciutko do domu bo dzisiaj mija 11 lat od kad powiedzielismy sakramentalne TAK :-)

Scotland mam prośbę możesz w tabelce zmienić mój wiek proszę na 35 :( kurde jak ten czas leci w szczególności teraz od owulacji do owulacji:wściekła/y:

heh Katy :) już pisałam na enpr ale jeszcze raz napisze wszystkiego najlepszego kochana dużo miłości :*

PS sorki za post po postem myślałam że któraś z was cusik napisze :)

reklama
Katka- wierz mi, gdybyś mnie zobaczyła bez kamuflarzu czyli spodni i bluzki to być powiedziała- a jednak wie co to brzuch ciążowy ;)
no ale teraz odchudzanie zostawiam na trzeci kwartal tego roku ;) Byle Astronauta się z tym swoim Mimi Kosmosie dobrze rozwijał ;)
I uważam, że Ty też pod tym względem przesadzasz, bo ze zdjęcia wcale nie widać, żebyć się znacząco zaokrągliła. Jak dla mnie wyglądasz teraz bardzo zmysłowo i ponętnie ;)

Ania- każda z nas jest tutaj w gorącej wodzie kąpana, bo nikt nam nie potrafi racjonalnie wytlumaczyć dlaczego nie możemy zajść w ciążę skoro bardzo tego chcemy i robimy wszystko by się nam to udało, a takie małolaty w wieku nastu lat przy jednorazowym przypadkowym seksie wpadają i potem porzucają lub mordują swoje niechciane dzieciątka, które dla nas są całym światem choć jeszcze nienarodzone, nie spłodzone... Ech.... niesprawiedliwe, ale ja wierzę, że każda się swego szczęścia doczeka ;)))

Lori- pewnie teraz robi porządki w szafach, piecze pyszne ciasto albo gotuje obiad zerkając co chwila na zegarek z nadzieją, że kolejna godzina minęła w pięć minut ;))) bidula... ale ja wierzę, że wyjdzie szczęśliwa do tego stopnia, że zapomni butów włożyć ;)))

ja dzisiaj szalona- nadrabiam lenia z całego tygodnia. :) Własnie sporządziłam cztery sprawozdania z przeprowadzonych dotąd bieżących kontroli BHP; plan działań na najbliższy kwartał oraz trzy pisma urzędowe. Zasypalam właśnie dyrektora korespondencją, za którą mnie chyba udusi jak wróci z urlopu ;)
jeszcze musze między tym wszystkim wcisnąć gdzieś prośbę o zakup roweru, bo ja pieszo średnio mam ochotę na bieganie między magazynami które są oddalone od siebie o 2 kilometry ;)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry