Katka- wierz mi, gdybyś mnie zobaczyła bez kamuflarzu czyli spodni i bluzki to być powiedziała- a jednak wie co to brzuch ciążowy
no ale teraz odchudzanie zostawiam na trzeci kwartal tego roku
Byle Astronauta się z tym swoim Mimi Kosmosie dobrze rozwijał
I uważam, że Ty też pod tym względem przesadzasz, bo ze zdjęcia wcale nie widać, żebyć się znacząco zaokrągliła. Jak dla mnie wyglądasz teraz bardzo zmysłowo i ponętnie
Ania- każda z nas jest tutaj w gorącej wodzie kąpana, bo nikt nam nie potrafi racjonalnie wytlumaczyć dlaczego nie możemy zajść w ciążę skoro bardzo tego chcemy i robimy wszystko by się nam to udało, a takie małolaty w wieku nastu lat przy jednorazowym przypadkowym seksie wpadają i potem porzucają lub mordują swoje niechciane dzieciątka, które dla nas są całym światem choć jeszcze nienarodzone, nie spłodzone... Ech.... niesprawiedliwe, ale ja wierzę, że każda się swego szczęścia doczeka
))
Lori- pewnie teraz robi porządki w szafach, piecze pyszne ciasto albo gotuje obiad zerkając co chwila na zegarek z nadzieją, że kolejna godzina minęła w pięć minut
)) bidula... ale ja wierzę, że wyjdzie szczęśliwa do tego stopnia, że zapomni butów włożyć
))
ja dzisiaj szalona- nadrabiam lenia z całego tygodnia.
Własnie sporządziłam cztery sprawozdania z przeprowadzonych dotąd bieżących kontroli BHP; plan działań na najbliższy kwartał oraz trzy pisma urzędowe. Zasypalam właśnie dyrektora korespondencją, za którą mnie chyba udusi jak wróci z urlopu
jeszcze musze między tym wszystkim wcisnąć gdzieś prośbę o zakup roweru, bo ja pieszo średnio mam ochotę na bieganie między magazynami które są oddalone od siebie o 2 kilometry
))