reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej kochane!

ja tak szybko piszę od rodziców. mam nadzieję że wybaczycie że tylko o sobie. jutro nadgonie wasze wpisy.

po wizycie ok. maluszek idealnie na 7 tydzień ma 8 mm, serduszko bije 156. następna wizyta 21,03. od jutra jestem na L4. więcej jutro popiszę z wami. i może uda mi się fotke wrzucic. buźki do jutra

Bobo, a jak ja się stresuję. Jak w końcu zobaczę ten "+" to chyba oszaleję ze szczęścia, a jak @ przyjdzie, to się kompletnie załamie:-( Ale ani śladu zwiastunów @, więc jakaś tam nadzieja dycha, ledwo ledwo, ale jednak.
Agnes, super wieści. Teraz sobie odpoczniesz:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Idę zjeść kolacje, będę za pół godziny. Tak sobie myślę, że jeśli przesunęła mi owulacja to okres powinnam dostać za 8 dni, ale w taki razie co oznacza ten wcześniejszy wzrost tempki, bo już głupieję i zaczynam sobie wkręcać różne rzeczy:-(
Ledwo siedzę, a tu jeszcze ponad 3 godziny:no: Padam z nóg:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Bobo milego pobytu w sanatorium
Dzoana no dziewczyny ktore zaszly w ciaze sikaly i rzeczywiscie wychodza na plusik :tak:
Agnes jak sie ciesze:-)!!!!!! Super teraz juz mozesz byc spokojna serdunio bije wiec ciesz sie tym stanem i dogadzaja sobie:tak:
A jak tam Ilonka...dzidzia sie rozruszala???
:eek::eek: i nie wiem co jeszcze mialam napisac.....

A gdzie sie podziewa Roszpunka?????????

Do góry