reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Marta super ze sie wszystko wyjaśniło, lada dzien nowa umowa a potem LUZ :)
Agnes cudne wieści, jutro koniecznie napisz dokładnie co i jak :) strasznie się cieszę :)
Bobo no tak to juz jest ,, baba wychodzi na zakupy po coś konkretnego a wraca z torbą ciuchów, no ale super bo okazje świetnie wiec grzechem byłoby nie skorzystanie :)
Dzoana sama jestem ciekawa jaki bedzie nastepny gtest u Ciebie :) mam nadzieje ze juz z II krechami :) trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Katy dziękuję, Tak alarm odwołany, maluszek zaczął sie przed 18 ruszać, uffffff, wybaczcie ale wiecie jak to jest, strach niesamowity, tym bardziej po tym co sie przeszło :((((((( różne w głowie ma sie wtedy mysli, ze moze i teraz coś jest nie tak, ale czuje ruchy wiec jestem spokojna ,!!!!!

Ostatnia edycja:
Ilona, ja jak idę po coś konkretnego, to zawsze wracam z pustymi rekami:wściekła/y: Najlepiej mi sie chodzi zupełnie bez planów, chyba, że mam kiepski nastrój. Wtedy nic mi sie nie udaje kupić:wściekła/y: Tak miałam w niedzielę, nic mi się nie podobało i na nic nie miałam ochoty.

bobo powodzenia na ustnym z czego zdajesz? a mam nadzieję, że jak będziesz w sanatorium to będziesz nas odwiedzać tu co ?
katy ja też tak mam jak Ty a w ogóle ze mnie panikara jest :tak:

Bobo, w sanatoriach jest dostęp do neta? Ja ma wizję sanatrium jak z lat 80-90:-D W przeciwnym wypadku będziesz miała nadrabiania, że hoho. Będę trzymac kciuki za egzamin, żebyś na 5 zdała:-)&&&&&&&&&&&&&
Ze mnie nie tylko panikara, ale do tego czarnowidząca. Mój M mówi, że jestem chodzącym pesymizmem, ja to nazywam realizmem:-)

Dzoana :-Dno to przeważnie tak jest ze zakupy powinny poprawić nastrój :-D a na Ciebie nie działają ?? hehe :)
Bobo trzymam kciuki za egzamin :):-D no to juz miesiąc, niesdługo bedzie ROK, 5,10,25 lat itd :-D

Dzoana mój tak samo o mnie mówi hehe, bo ja taka jestem własnie !!!!!!!!!

Ilona, poprawiają, jak coś znajdę fajnego. Jak nie ma nic co by wpadło mi w oko to jest jeszcze gorzej. Generalnie najlepsze zakupy mam ze swoją przyjaciółką, bo M to szybko traci cierpliwość i często czeka na mnie pod sklepem:-D

Dzona mój mąż jest taki sam, jak coś długo oglądam to wkurzony wychodzi przed sklep. Nie lubię z nim chodzić bo mnie pogania :/ najlepiej chodzi się z koleżanką :)
mało trgo.... nigdy nic nie kupię

ojjj kochana z moim to strasznie cięzko isc na zakupy , masakra, po pierwsze on patrzy TYLKO na wyższe półki, to co niżej to juz Go nie interesuje czy to ciuchy czy spożywka !!!!!! no i własnie każe szybko wybierać, kupowac itd, nawet jakbym wyskoczyła w worku na ziemniaki z przymierzalni to i tak by powiedział ze super aby szybko tylko kupić i wyjśc :szok: załamka !!!!!!!!!

reklama
Ogólnie jest chyba mało facetów lubiących chodzić na zakupy ze swoimi kobietami,mój też do nich nie należy:confused: MARTA a ty jutro o której się do lekarza wybierasz?:happy2: Do mnie właśnie przyszła się położyć moja suczka.Miałyście kiedyś uczulenie na brzuchu bo ja chyba mam swędzi mnie jak cholera

Ostatnia edycja:
Do góry