reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Marta no przeważnie sie chodzi ok 6 tyg aby coś zobaczyć, bo moze tak być ze jutro nie zobaczysz nic, ale moze tak być ze bedzie juz malusi pęcherzyk!!!!!! najgorsze chyba miec te wizyty wieczorami, bo sie dzien dłuzy strasznie, a bynajmniej mnie !!!!!!!
Dzoana nie chciałabym być w twojej skórze. Czuje twój stres...
Ale ja bym była pełna nadzieji, mi się temp. w mojej fazie lutealnej zupełnie nie podobały, i nie liczyłam na nic. A jednak.
Już to dziewczyny wspominały, ale czy nie miałaś opóxninej owu?
Ale ja bym była pełna nadzieji, mi się temp. w mojej fazie lutealnej zupełnie nie podobały, i nie liczyłam na nic. A jednak.
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
pakowalam sie i pakowalam i sie jeszcze nie sppakowalam :-( chce zabrac wszystko a nie moge hihi :-) jedna torbe juz zapelnilam teraz czekam az maz wroci z pracy to wyjmie mi druga bo ja wysoko nie bede siegac hihi no i uczylam sie i czytalam i gowienko wiem :-( no ale mam nadzieje ze babka podejdzie ludzko i da 3 hihi.
marta to jest poprawka z pedagogiki porownawczej z wykladu .
dzoana podobno w tym sanatorium jest net jakies miejsce gdzie mozna isc z laptopem i skorzytac z neta no ale ja len jestem i maz mi zaladowal orange neta wiec bede na lini hihi a poza tym musze pisac prace magisterska :-(
to jest to miejsce gdzie jade, na dole strony sa fotki
Zespół Uzdrowisk Kłodzkich S.A. Jan Kazimierz, Duszniki-Zdrój, Duszniki-Zdroj, dolnośląskie - Hotel, Sanatorium, Rehabilitacja, Spa w Sudetach w górach :: w Dusznikach-Zdrój w dolnośląskim, w Dusznikach-Zdroj - Obiekty Turystyczne - Noclegi
ilonko no ja kiedys mialam tak ze szlam na zakupy i nic nie kupowalam nie mierzylam jakis takizamot ze mnie byl no a teraz jak ide to ohohoh maz sie za portfel trzyma haha :-)
marta to jest poprawka z pedagogiki porownawczej z wykladu .
dzoana podobno w tym sanatorium jest net jakies miejsce gdzie mozna isc z laptopem i skorzytac z neta no ale ja len jestem i maz mi zaladowal orange neta wiec bede na lini hihi a poza tym musze pisac prace magisterska :-(
to jest to miejsce gdzie jade, na dole strony sa fotki
Zespół Uzdrowisk Kłodzkich S.A. Jan Kazimierz, Duszniki-Zdrój, Duszniki-Zdroj, dolnośląskie - Hotel, Sanatorium, Rehabilitacja, Spa w Sudetach w górach :: w Dusznikach-Zdrój w dolnośląskim, w Dusznikach-Zdroj - Obiekty Turystyczne - Noclegi
ilonko no ja kiedys mialam tak ze szlam na zakupy i nic nie kupowalam nie mierzylam jakis takizamot ze mnie byl no a teraz jak ide to ohohoh maz sie za portfel trzyma haha :-)
D
Dzoana.a
Gość
Dzoana nie chciałabym być w twojej skórze. Czuje twój stres...
No właśnie sama nie wiem, ale wcześniej tempka też mi skoczyła, wyglądała na zaburzoną, ale jednak na owulację. Jeśli okażę się, że to jednak spóźniona owulacja, to padnę, bo to by znaczyło, że to nie ciąża zahamowała @:-( Przyznam szczerze, że później to wygląda na spadek na zagnieżdżenie, ale może sobie wmawiam:-(
Marta, dziewczyny pisały kiedyś, że podczas zwykłego badania lekarz potrafi ocenić, czy jest ciąża czy nie. Ale mi się wydaje, że podczas usg powinno juz być widać fasolę, bo serduszko pika trochę później. Trzymam kciuki, żebyś jutro zobaczyła jak najwięcej
Bobo, czyli będziesz na bieżąco:-) Oczywiście w przerwach między pisaniem pracy:-) No zobaczyłam i zaczęłam Ci zazdrościć, wygląda na urokliwe miejsce:-) Zdecydowanie w głowie miałam inny obraz takiego ośrodka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
bobo ja miałam pedagogikę porównawczą na 1 roku w 1 semestrze magisterki, czyli dawno i nie prawda he he bo ja wcześniej kończyłam socjologię a potem poszłam na reso. A co do pracy to ja mam dwa rozdziały tylko i nie mam kiedy się wziąć, mój promotor to mnie zabije chyba :/ jak będę na l4 to nadgonię.
Bardzo ładne to miejsce w sanatoriach zawsze są imprezy
Dzona tak wiem serduszko widać później, chciała bym choć zobaczyć że tam faktycznie rośnie fasolka
Bardzo ładne to miejsce w sanatoriach zawsze są imprezy
Dzona tak wiem serduszko widać później, chciała bym choć zobaczyć że tam faktycznie rośnie fasolka
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
marta jakbys zrobial bete to bys wiedziala czy bedzie widac czy nie bo fasole wiadc przy becie 1000 i powyzej :-) ja magisterke zaczelam pisac od metodologii i tak siedze nad nia i siedze musze ja poprawic i ankiety opracowac a nie wiem jak sie za nie wziac.
dzoana no podobno miejsce jest super ale wizja starej babulenki na lozku obok mnie przeraza :-(
dzoana no podobno miejsce jest super ale wizja starej babulenki na lozku obok mnie przeraza :-(
Podziel się: