reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Witam Was kobitki.
Troszke podczytuje Wasze wpisy ale pędzicie jak na jakims wyscigu :)hehehe
bobo-senatorium fajna sprawa.Nigdy nie byłam ale babcia mi mówiła :phehehe .A tak serio sama chetnie bym wyjechala odpocząć od tego wszystkiego.Ale dziecka niestety nie zabiore ze sobą i nie stac mnie.
dzoana-nie denerwuj sie na zapas.poczekalabym kilka dni na Twoim miejscu.

Mnie po tych 5 dniach bolesci podbrzusza @nie przyszla. Niby termin @mam na jutro.Jednak nie czuje zadnych objawów.Piersi mnie nie bolą ani nic... Jedyne co to chorobsko mnie zlapalo.Cieknie mi z nocha i kaszle. Na szczescie temp nie mam i mam nadzieje ze Wiki nie zaraze.
Jutro zrobie test i mam

reklama
Bobo, takie sanatorium to nic strasznego. Wypoczniesz sobie, zrelaksujesz, może zabiegi Ci pomogą. A po takiej długiej rozłące to przytulanka są super, więc sama widzisz, że same plusy są:tak:
Rozia, jakoś tak zawsze poprawiasz mi humor, kurcze nie wiem skąd się to bierze:-D Siknąć chce jutro, bo ja w ciągu dnia dużo piję, więc test na bank nie wyjdzie. A druga sprawa, że nie mam żadnego w domu, a leniwa jestem i dupy nie chce mi się ruszyć do Rossmanna. Jak będę jechać do pracy to wstąpię po drodze i kupię. Jak nie wyjdzie to zostaje mi krew.
Anna, to ja teraz Tobie trzymam kciuki, żeby "+" był:tak:
Ale z Was wstręciuszki, namawiają do testów, ja tu twardo sobota, a Wy takie diabełki
Lorelain, jak tam dzisiaj nastroje? Lepiej niż wczoraj?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja stosowałam przez 2 ostatni cykle. Przy pierwszym pokazały mi prawidłowo, ale w ostatnim cyklu niestety mi nie wyszły, choć wiedziałam kiedy owu, bo byłam monitorowana. Ale być może za późno zrobiłam

dzoana a Ty dzis nam sikniesz czy nie?
ja chce zaczac stosowac owu bo u mnie to teraz nic nie wiadomo hihi. ale cieszcze sie ze @ nie ma bo jak przyjade to beda plodne i bedzie mozna dzialac hihi :-) czasem ta wredna @ jest spoko hahaha

Anna, a zawsze miałaś objawy na @ To może coś z tego będzie. Ja objawy miałam typowe na ciążę, bóle piersi, brzuch, objadałam się słodkim, nudności, zmęczenie i plamienia. Teraz nie mam nic i bądź tu mądrym:wściekła/y:
A to mój futrzak kochany Zdjęcie0187.jpgZdjęcie0232.jpg

no widzisz? Zawsze trzeba znaleźć jakieś pozytywne strony każdej sytuacji :-)

dzoana a w jakim wieku masz kociaka? Ja wczoraj chciałam wrzucić filmik jak mój kot ssie mi szyję, bo ona ma taka chorobę sierocą, ale nie umiem :-)

Anna, a zawsze miałaś objawy na @ To może coś z tego będzie. Ja objawy miałam typowe na ciążę, bóle piersi, brzuch, objadałam się słodkim, nudności, zmęczenie i plamienia. Teraz nie mam nic i bądź tu mądrym:wściekła/y:A to mój futrzak kochanyZobacz załącznik 439514Zobacz załącznik 439515
Zawsze bolaly mnie piersi. Najglupsze jest to ze ja tez niecierpliwa jestem. Okolo 20dc bolalo mnie podbrzusze i tak przez 5 dni. Teraz mi przeszlo i juz tylko czekam. Robilam test 4 dni temu.Wyszedl (-). Wiec juz czuje ze ten cykl jest stracony. Jutro mam dostać @. Ale czuje sie bardzo dobrze. Kotem miodzio :) śliczny :)

reklama
Rozia, 4 lata skończyła, zaadoptowaliśmy ja jak kupiliśmy mieszkanie. Jest jak psiak, czeka zawsze na mnie przy drzwiach. I jak się do mnie przytula to zawsze się ślini, u nikogo innego tego nie robi, ani u mojego męża ani u mojej mamy. Za to mojego M zawsze "czesze"
Bobo, dzisiaj nie zatestuję, bo ja strasznie dużo wody piję, więc moje siurki są zazwyczaj bardzo rozcieńczone. Jak jutro test nie wyjdzie, to w pt pójdę na krew. A jak długo się czeka na wyniki z krwi?

Do góry