reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dzisiaj nie mialam sily was nadrabiac, nie moge sie skupic masakra przelecialam tylko wszystkie posty na szybko.

Tak piszecie o tych pamietnikach ze zalozylam sobie w microsoft word i bede pisac, wklejac zdjecia itd bo do recznego sie nie nadaje za bardzo:)

reklama
Bobo, zdziwiłabyś się jakie babcie teraz są w sanatoriach. Znajoma ze studiów kiedyś opowiadała, że staruszki tam na romanse jadą, stroją się, malują. Energią na głowę nas biją.
A tak przy okazji, chciałam się pochwalić, że mój brat wczoraj się dowiedział, że będzie miał córę. Podobno mój chrześniak (pierworodny brata) był strasznie nieszczęśliwy, bo on chciał brata i tak się biedny nastawił, że jak usłyszał, że to jednak siostra to się popłakał. Bidulek, no. Ale ja tak czułam, że będzie dziewczyna, już im to na gwiazdkę powiedziałam:-) Nie wiedziałam, że mam nosa do takich spraw:-D

dzoana no wlasnie ttez slyszalam ze tam rewia mody i w ogole hihi. ale bede tam lac ze smiechu jak trafi mi sie taki turnus stroinis i beda sie na randki z dziadkami umawaiac hehe :-) a najlepsze jest to ze te strojnisie babcie nie lubia nas mlodych bo im konkurencje robimy haha :-) Kochana a ktory sie cykl starasz? testy owu uzywasz?

BOBO zobaczysz jak zajedziesz,jedziesz się rehabilitować?Daleko? DZOANA- to pogratulować dziewczynki w rodzinie,jak masz nosa do takich spraw to zastanów sie co ci intuicja mówi i może warto dziś zrobić teściora?:-)wszyscy trzymają za ciebie &&&&&&&&&&:happy2:

Bobo, testów owulacyjnych nie stosowałam, bo wyczytałam, że różną mają skuteczność, a do tej pory owu ładnie wychodziła na wykresie, tylko ten jest jakiś dziwny. To już mój 6 cykl, to ma być moje pierwsze dziecko, więc nawet nie jestem pewna czy mogę mieć.
Kicia do mnie właśnie przylazła
Wiola, o dziwo, w stosunku do mojej ciąży, to intuicja mnie zawodzi. Już kilka razy byłam na 100% pewna, że się udało, atu klops, @ przyszła

Ostatnio edytowane przez moderatora:
DZOANA w końcu się uda,cierpliwości,wiem że czasem jej brakuje ale i tak wyjścia nie masz specjalnie:happy2:mam nadzieje że teraz to bedzie twój czas:-)

wiolka ja juz od czerwca choruje i ciagle jestem na L4 mimo ze mi umowa o prace wygasla choruje nadal i zus i placi skonczylo mi sie te 182 dni co mozna chorowac i staralam sie o swiadczenie rehabilitacyjne i na komisji lekarz mi dal swiadczenie na 3 miesiace o w tym czasie skierowal mnie do satatorrium. zalamalam sie jak to uslyszalam no ale jak nie pojade to nie zaplaca wiec jade zobacze co tam bedzie moze mi pomoga te ich zabiegi ale watpie bo z tym to czuje zie sie bede dlugo meczyc jescze.
dzoana ja zamowilam sobie te testy jak mialam przed ciaza regularne cykle to jakos owu szlo wyliczyc a teraz to pierun wie kiedy ona bedzie wiec zamowilam te testy i zobaczymy co z tego bedzie?

wiolka mam sarkoidoze. zadko spotykana choroba. spotkalam sie z ta nazwa dopiero jak zachorowalam, duzo tlumaczenia na czym ona polega najlepiej jak sobie poczytasz na necie :-)

reklama
Jestem dziewczynki i ja:) Bobo ja pochodzę z miasta uzdrowiskowego i fakt,że czasami te babcie to tyle wigoru mają, jak chopa zobaczą :-)ale na pewno będzie fajnie, wytrzymasz :-) Dzoana siknij sobie, a co Ci szkodzi :-)

Do góry