reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

dzoana co ci szkodzi szanse w tej chwili sa 50/50 wiec siknij skoro masz cykle 29 dni

viola daj znac po wizycie bo chyba dzis do diabetologa idziesz ;]

reklama
Siknę jutro, żeby było z porannego moczu, chyba, że @ przyjdzie lub plamienie. Czy przy pozamacicznej nie jest tak, że testy nie wychodzą?

dzoana ale nas trzymasz w niepewności :)
skąd masz tyle cierpliwości ??? :-) przy pozamacicznej testy o czułości 25 mi nie wyszły- moja beta przy pozamacicznej była 15 dwa dni po spodziewanej - i Lorelain wcale nie wyłam z bólu - nic mnie nie bolało- operację miałam w 8 tygodniu.

viola ja też jestem bardzo zainteresowana co Ci powie diabetolog :-)

bietka - bo chciałam żeby dzoana sie uspokoiła i nie wkręcała sobie jakiś ciąż pozamacicznych ... no to ją faktycznie teraz pocieszyłaś :-p eeeeeeeeeeeeh

dzoana ale faktycznie nas na stresy z oczekiwaniem narazasz hihi . siknij kochana jak nic nie wyjdzie to skocz na bete i wtedy bedziesz miala 100% pewnosci niz oczekiwania i przygladanie sie testom czy jest cien czy go nie ma hihi :-)
kurde musze isc na miasto jakis dres zakupic co by ladnie sie pokazac dziadkom w sanatorium hihi , swoja droga ciekawe na kogo trafiie na sali? mam nadzieje ze nie dadza mi takiej jakiejs babci .

No Kochane jesteście:-) Różne rzeczy zaczynam sobie wkręcać:-( A może nie jestem w ciąży tylko @ mi się spóźnia:-( Chyba fasole nie chcą u mnie zostać:-( A cierpliwa nie jestem, jak zaczynałam się starać i lekarka mi powiedziała, że może to potrwać nawet rok, to wydawało mi się, że to wieczność, bo ja już chciałam być w ciąży. Później przyszedł jeden cykl, drygi, trzeci i nic. Teraz jestem na etapie braku wiary, że w ogóle się uda:-( A smędzę dzisiaj strasznie, wybaczcie, ostatnio mam takie chwilę kiedy ciężko mi opanować łzy. Może któraś zapoda jakiś problem prawny, wtedy mogę się oderwać od myślenia o tym co się dzieje/nie dzieje w moim organizmie:-D

Dzień dobry:-) BOBO teraz podobno wsanatoriach coraz więcej młodych ludzi sie pojawia więc może się uda że nie będziesz zdana na babcine towarzystwo:happy2:

reklama
wiolka no mam nadzieje ze nie bede z babusia jakas bo to dlugo bo az 24 jestem skazana tam siedziec :shocked2:
dzoana idz siknij i bedzie przynajmniej o czym gadac hihi :-)

Do góry