reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

witam :-)
dzis mam oropny dzien, pakowanie, musze isc do sklepu, uczyc sie bo jutro mam porawke ustna , masakra jednym slowem. dzis 39dc @ jak nie bylo tak nie ma juz nawet ja olalam nie mam zamiaru sie stresowac jak przylezie to dobrze jak nie to ja pozniej wywolamy teraz mi to obojetne bo i tak wyjezdzam :-)

reklama
Dzoana- po mojemu to owulka Ci się przesunęła na później i dlatego wszystko sie przedłużylo ;))) trzymam kciuki by sie udalo ;)

dzoana - ja bym na twoim miejscu zrobiła test bo temperatura utrzymuje sie to może byc ciąża, a jak jest tam kropek to ja od razu wzielabym progestron na podtrzymanie ... chociaz po jednej tabletce

ja tez sie zastnawialam nad jakimis robótkami recznymi, albo robic ciazowy pamiętnik albo cos na szydełku, ale stwierdzilam że moze pożyteczniej wykorzystac ten czas i sobie pomyslalam żeby zrobic uprawnienia państwowego na agenta celnego

Karol, sama już nie wiem. Nie było żadnych czynników, które mogły spowodować przesunięcie. Od czasu odstawienia tabletek (czyli od marca 2011) miałam regularne cykle, jak w zegarku. Ale może sobie wmawiam, bo po prostu chciałabym, żeby brak @ był na ciążę a nie z powodu przesuniętej owulacji:-(
Lorelain, kurcze, no zrobiłabym, ale skoro nie wychodzą? Gdyby wczoraj był chociaż cień cienia cienia, jakaś smuga w drugim okienku, ale nic. Białe okienko, czyste jak łza:-(

Bobo, cykle mam max 29 dni. Nie mam czułych testów:-( Sama nie wiem co robić, kurde, znów zobaczyć jedną kreskę:-(

kurde dzoana no to juz 2 dni po terminie jestes wiec powinno juz cos wyjsc. tempke masz ladna wiec szansa na fasole jest :-) ja bym nie wytrzymalam i sikalabym hehe no ale ja mam nasrane hihi :-)

Dzoana- ja bym poczekała jeszcze ze dwa dni. :) i zrób może w czwartek ale rano. wiem, że łatwo sie mówi a trudniej wykonać, a czekanie jest najgorszą zmorą każdego cyklu, ale poczekaj.
a na przesunięcie owulki- może mieć wszystko wpływ- stres, zła dieta, jakaś choroba- wszystko ;)

hej :) chyba idzie wiosna, niech już będzie wiosna!
ależ mi się dłuuuży, wszystkim te suwaczki zasuwają, a mój stoi, dni też wloką się, niech już będzie juuuuutro, przepraszam, że tak przyszłam jęczeć :)

Dzoana ja trzymam kciuki za Ciebie!

reklama
Bobo, no właśnie gdyby fasola była, to by wyszedł test. A u Ciebie jak wygląda temperatura?
Karol, nie wiem co jest gorsze, czekanie na @ czy na II:wściekła/y:

Do góry