reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
oj trzymajcie za mnie kciuki w te środę, bo oszaleję ;) wierzę, że wszystko jest dobrze, ale jednak się troszkę niepokoję. Po raz pierwszy- bo poprzednio się tak nie denerwowałam ;(
no ale zobaczymy za dwa dni- może zapomnę o stresie ;)

zagubiona- mi właśnie cola pomagała w trawieniu zawsze, a teraz jak już bardzo rzadko piję to może dlatego. :( już sama nie wiem. mleko, kakao, przegotowana woda- to wszystko też niestety na mnie nie działa ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziendoberek :-)

Tak Ilonko masz racje szuram a w sumie skonczylam szuranie. Na szczescie bo wlasnie mija godz na sennosc wiec sie wyrobilam. Obiadek mam zupke pomidorowa wiec za chwilke poloze sie na pare minut.

Z moim mezem to jest tak ze umawia sie z kolegami w poniedzialek na sobote :-) a jak przychodzi sobota to oczywiscie nigdzie nie wychodzi hi hi . Woli siedziec przy kompie i w domu wypic piwko no teraz to juz sam bo zona w ciazy he he.
A ja bym chetnie gdzies wyszla ale jak pomysle ze co 5 minut bedzie wydzwanial i pytal co u mnie to mi sie odechciewa :-).

A mnie moj okruszek nie oszczedza . Mdlosci 24 h co dla mnie nowosc zawsze mialam zgage i chyba jednak wole te zgage :baffled:
Mezus chodzi z bananem niby nie chcial dzidzi a jak juz jest to szczesliwy no ale caly czas ma nadzieje na coronie he he.

Odezwe sie pozniej teraz musze troche polezec. Pa pa

Wiewióra- mój bardzo podobny. Najpierw będzie kręcił nosem, że mu się to nie podoba, później będzie miał oczy niczym kot ze szreka, że jego zostawiam samego i gdzieś będę się dobrze bawić, później nie zadzwoni co 5 minut- raz sprawdzi czy wyjechałam, a później będzie miał preztensje, że tak późno wracam, bo miałam wyjść o 21ej a już jest 21.15 i na pewno się tam świetnie z kimś bawiłam. Och...
A jak ja mówię, że może zostałby jednego wieczoru zamiast jechać na randkę z dzikami to mówi, że tak mało jeździ na te polowania i jeszcze mu zabraniam. Ech...
Ja z objawów mam wzdęcie- czuję się tak, jakby po wbiciu szpilki w brzuch miało ze mnie zejść całe powietrze :) tak mnie boli.... masakra!!!!

jabłka jem ok 2 dziennie i nic ;) ja to jestem ewenement ;)
jeszcze spróbuję ze śliwkami, bo tego nie próbowałam, ale tracę powoli nadzieję ;(

karolina suszone śliwki popij dużą ilością wody niegazowanej... Ja sobie funduje paczkę śliwek suszonych raz w tygodniu :-)

reklama
KAROLINA to masz przechlapane wymęczy cię o tych śliwkach słyszałam a piłaś może activie?mi pomagała,albo espumisan tylko nie wiem czy w ciąży można:baffled:coś musi zaskutkować w końcu:-)

Do góry