reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Kochane wpadam sie przywitac tylko szybciutko bo czas do pracy zaraz:((ale mam pytanie do was, a wlasciwie prosbe zebyscie spojrzaly na moj wykresik...dzisiaj rano skok temperaturki nie duzy ale skok i przy pierwszym podcieraniu takie nawet spore slady plamienia ,krwi,duuuzo takich nitek,a teraz juz cisza i czysciutko..hmmmzastanawiam sie czy to moze od luteiny??bo boje sie pomyslec ze moglo to byc zagnizdzanie:((za bardzo bym tego chciala....nigdy przenigdy nie mialam plamien w tych dniach cyklu dlatego pytam was co tp oze byc,czy ktoras takowe miala przy lutce??????

reklama
Katy- po pierwsze przykro mi z powod tego cyklu, ale wierzę że to kwestia czasu i Ci się uda- w końcu tempki Ci się uregulowały ładnie, więc nie trać nadziei a ja nadal trzymam kciuki.
Po drugie- alkohol to bardzo trudny temat. Ja swego czasu wiele o tym myślałam i czasem jest tak, że Ty chcesz pomóc, bo widzisz jak ktoś marnuje sobie życie i spada na dno, a ten ktoś ma to w du...e i jeszcze potrafi Cię zrugać, że się wtrącasz bo wie lepiej że nic mu nie jest. Prawda jest taka, że nie pomożesz komuś kto tej pomocy nie chce i nie czuje potrzeby by pomóc i nie widzi problemu. Ja też to przerabiałam. :(

Lorelain- ciuszki rewelka. ;) Z obiadem i kolacją dałam sobie radę- oczywiście w międzyczasie menu zostało zmodyfokowane, ale niestety nie udało mi się go zmniejszyć, skrócić ;( Piątkowy wieczór- niemal do północy i sobota od 7.15 ;( Wczoraj powtórka, ale spałam do 9ej. Padam na pysk po prostu... :( Dosłownie zasypiam. Moi rodzice i brat zachwyceni obiadem i kolacją. Znajoma z dzieciakami również. Tatuś jeszcze do dzisiaj nadziwić się nie może jak pięknie obiadek przygotowałam i wychwalić mnie nie mógł. ;) Tylko troszkę zły, że aż tyle chciałam zrobić i musiałam nastać się przy garach, a w tym stanie niewskazane. Mąż dumny.
A teściowie... No cóż- usłyszałam tylko, że się dużo napracowałam i dużo przygotowałam. Słów pochwały, że komuś coś smakowało albo było dobre- nie słyszałam ;( Ale chyba na to nie liczyłam, bo moja teściowa z tych, którzy nikogo nie pochwalą, a wręcz są przekonani, że wszystko sami najlepiej robią ;) Zmywać mi nie kazała i zostawiłam wszystko na jej głowie (było tego zdecydowanie mniej niż w sobotę)

Polisia- brzunio śliczny, widać, że rośnie, ale Ty drobniutka jesteś, więc jeszcze pewnie nie widać za bardzo ;) Ja też mam w środę wizytę i poniekąd się boję, bo jakieś czaarne scenariusze gdzieś po głowie się tłuką, ale wierzę, że Maleńtas rośnie zdrowo i dobrze ;)

Dzoana???? halo i jak tam? Dlaczego jeszcze się nie odezwałaś ranny ptaszku?:tak:

Asiczka ja nie miałam plamień przy luteinie, ale z tego co czytam to jesteś na dobrej drodze do II:-)

Karolina widzę że udał się weekend, a teściowa... cóż zazdrosna jest:tak: bo Ci wszystko wyszło przepysznie i nie ma czego się czepnąć:-D

Ilonka współczuję, myślę że skorzystasz z wolnej chwilki i odpoczniesz:tak:

młody w przedszkolu ... ja zaliczylam laboratorium i zrobilam wszystkie badania ... troche wkurzające że tyle się płaci na składki a i tak trzeba bulić prywatnie
confused8gj.gif

przy pobieraniu krwi miałam łzy w oczach nie z powodu pobierania ale dla tego że na przeciwko mnie pobierano krew 1,5 letniej dziewczynce która ryczała w niebogłosy i jak to dziewczynka potrafi z całym pokazem lamentowania, łzy jak grochy i 4 osoby ją trzymały ... było mi jej tak szkoda i taki żal mnei ogarnoł że sama prawie się popłakałam patrząc na to.

a ja dzisiaj czuej sie duzo lepiej niz wczoraj ,w iec oczywiscie sie martwie
sorry2.gif

Dzień dobry kobietki
ile mam do nadrobienia?????a moze któraś w skrócie stresci ;)))

Karolinko jak obiadek i kolacja udane ???

witam :-)
ilonko ojjj jak ja bym chciala zeby Twoj sen sie spelnil :-)
no ale u mnie bez zmian @ brak test negatywny. dzwonilam do gina i poki co nie chce ingerowac w miesiaczke jesli do powrotu z sanatorium nie dostane to mam sie do niego zglosic, no wiec nadal czekanie. poza tym nic a nic nie jest nawet cyc nie kluje nic co mialoby zwiastowac @ .

polisia- oblalam 6 czy 7 razy nie pamietam a teraz nie mieszkam w polsce :) wiec myslalam ze moze da sie jakos to zalatwic po staremu ehhe

- szczerze mówiąc tylko się nie obraź, ale możejak nei zdałaś do dzisiaj tzn że może tak do końca jeszcze nie opanowałaś jazdy autem ? .... ja bym się porpstu bała takich ludzi na ulicy którzy jeżdżą z kupnym prawkiem ... mam nadzieje że sie nie obraziłaś :sorry:

Kochane wpadam sie przywitac tylko szybciutko bo czas do pracy zaraz:((ale mam pytanie do was, a wlasciwie prosbe zebyscie spojrzaly na moj wykresik...dzisiaj rano skok temperaturki nie duzy ale skok i przy pierwszym podcieraniu takie nawet spore slady plamienia ,krwi,duuuzo takich nitek,a teraz juz cisza i czysciutko..hmmmzastanawiam sie czy to moze od luteiny??bo boje sie pomyslec ze moglo to byc zagnizdzanie:((za bardzo bym tego chciala....nigdy przenigdy nie mialam plamien w tych dniach cyklu dlatego pytam was co tp oze byc,czy ktoras takowe miala przy lutce??????

- hmm no faktycznie ciekawe z tymi plamieniami...kto wie może faktycznie to na zagnieżdżenie ... ja biore duphaston, ale żadnych plamień nie miałam.

Karolinka - ciesze sie że wszystko sie udało ... teraz sobie odpocznij :tak:

młody w przedszkolu ... ja zaliczylam laboratorium i zrobilam wszystkie badania ... troche wkurzające że tyle się płaci na składki a i tak trzeba bulić prywatnie
confused8gj.gif

przy pobieraniu krwi miałam łzy w oczach nie z powodu pobierania ale dla tego że na przeciwko mnei pobierano krew 1,5 letniej dziewczynce która ryczała w niebogłosy i jak to dziewczynka potrafi z całym pokazem lamentowania, łzy jak grochy i 4 osoby ją trzymały ... było mi jej tak szkoda i taki żal mnei ogarnoł że sama prawie się popłakałam patrząc na to.

a ja dzisiaj czuej sie duzo lepiej niz wczoraj ,w iec oczywiscie sie martwie
sorry2.gif

reklama
malami no strasznie sie poprzestawialo no ale lepiej moze jak nie bedzie wywolywany okres bo lepiej zeby organizm sam sie uregulowal :-) mi sie tam nie spieszy. teraz to dla mnie i lepiej ze przyjdzie @ pozniej bo jeszcze po powroce zdaze na plodne :-)

Do góry