reklama
Z
zZagubiona
Gość
katy ja jestem zdania ze jezeli ktos nie chce pomocy to nie wazne jak bedziesz zyly wyprowac nic nie wskorasz lepiej wspieraj i pomagaj malej bo on nie doceni twojej troski wrecz przeciwnie pamietasz kiedys pisalysmy o tym problemie
KatyB
Fanka BB :)
Tak tylko tym razem wie ze jesli nic nie zrobi to ja straci.....Zona wniosla sprawe o odebranie lub ograniczenie mu praw rodzicielkich. On jest naprawde wspanialym ojcem jak jest w domu!!!! A zona go nawet do domu nie wpuszcza jak jest trzezwy, ostatnio wygonila go jak psa w 30 st mroz bez kurtki!!!! Przyszedl do nas 15 km na nogach w bluzie.....nawet psa sie tak nie traktuje to nadal czlowiek z wielkim problemem.
Ona przez 5 lat zycia Zuzki nigdy jej nie przytulila(przy nas) nie pocalowala....mala tylko do brata ciagnie bo on jak jest to na 200%
Dzisiaj Zunia mu powiedziala zeby znalazl sobie nowa zone a ona z nimi zamieszka
Ona przez 5 lat zycia Zuzki nigdy jej nie przytulila(przy nas) nie pocalowala....mala tylko do brata ciagnie bo on jak jest to na 200%
Dzisiaj Zunia mu powiedziala zeby znalazl sobie nowa zone a ona z nimi zamieszka
ja myślę,że jedno nie wyklucza drugiego... trzeba być przy małej, ale próbować pomóc tez jemu ze względu właśnie na nią ... Myślę,że chciałaby mieć przy sobie tatę, któremu może ufać i przede wszystkim jest trzeźwy...
Z
zZagubiona
Gość
Katy tak naprawde to nie wiesz jak jest miedzy nimi i nie moszesz patrzec na sprawde z jednej strony on est dorosly facet czasem wlasnie takie chwile pomagaja ludzia ocnac sie na twoim miejscu wspierala bym go ze nie jest sam i moze do ciebie o pomoc przyjsc ale nie ieszala bym sie miedzy relacje jego a zony skoro chce takie cos zrobic to chyba nie bez przyczyny jak to mowia nie ma dymu bez ognia
Ps mam nadzieje ze sie nie obrazisz na mnie za te slowa
Ps mam nadzieje ze sie nie obrazisz na mnie za te slowa
Z
zZagubiona
Gość
czasem dla dziecka jest lepiej gdy nie widzi tatusia pijanego moj tata jest cudownym czlowiekiem na trzezwo ale przez to ze mial w swoim zyciu etap "alkohol" nie moge powiedziec bym miala dobre wspomnienia co gorsze przeslaniaja one te dobre i sadze ze moja siostra tez bedzie to wspominac tym bardziej ze jest mlodsza duzoo wiec w jej zyciu ten jego kryzys wiecej trwal prawie polowe jej zycia
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katy to jest ciężka sprawa bo nie tylko alkoholik jest chory ale i całe otoczenie przeżywa tą sytuację. Najgorzej jest jeżeli to jest bliska osoba. Ale nie można go przecież zostawić samemu sobie. Jeżeli chce się leczyć to trzeba mu pomóc.
zmykam spać bo jutro niestety o 6 trzeba wstać ...
dobranoc
zmykam spać bo jutro niestety o 6 trzeba wstać ...
dobranoc
KatyB
Fanka BB :)
Ja tez tak myslalam przez dlugie lata ale ostatnio sama pokazala na co ja stac...ona jest podrzegana przez swoja rodzine bo mojego brata tam nie lubia. Wierzcie mi ja cale te lata myslalam ze to tylko jego wina ale ostatnio zobaczylam ze bylam w bledzie. Itu byl problem wszyscy obwinialismy tylko jego. Zona i jej rodzina polepszaja stosunki z bratem jak jest czas poza zimowy, czas kiedy sie sieje, kosi, wykopki robi bo maja role wiec brat tam pracuje. A jak przychodzi zima to sie wykopuje z domu. On jest pijakiem ale nigdy jej nie uderzyl, kase zawsze mial i oni tez bo mimo tego ze pije to ciagle ma jakies fuchy i dostaje calkiem dobra kase. Z Zuzia ma bardzo dobry kontakt
Ja sie z nia nigdy nie klucilam i nigdy nie mowilam ze cos zle zrobila, mamy dobry kontakt ale teraz wiem ze nie jest taka swieta za jaka ja mielismy caly czas
Ja sie z nia nigdy nie klucilam i nigdy nie mowilam ze cos zle zrobila, mamy dobry kontakt ale teraz wiem ze nie jest taka swieta za jaka ja mielismy caly czas
Ostatnia edycja:
reklama
Z
zZagubiona
Gość
to skoro ona taka jest to daj im sie rozwiesc pomoz mu by wzial sie w garsc i w sadzie pokazal ze chce sie zmienic dla malej by nie stracic praw tylko ze jedno jest u takich osob przez jakis czas pokazuja ze chca sie zmienic tylko by cos udowodnis a po czasie odbijaja to z nawiazka gdy cos osiagna lub cos nie bedzie sie ukladalo a przeciez nie bedziesz przez reszte zycia za raczke prowadzila go, wiec jedyna opcja to naprawde dobry osrodek odwykowy tylko ze to kosztuje . uwierz mi wiem jak ci jest ciezko
Podziel się: