nooo własnie bobo ,Ilonka,dzoana Egipt hehehehe 8 dni 1400 all niezle chyba co ????heheheh tylko nie mamy co z psem zrobic i jak tata sie nie zgodzi z nim zostac to nie polecimy ((( i oczywiscie mama fochy robi bo jak dziecko w ciagu roku mozna zabierac wiec psuje mi humor
reklama
A
anaber
Gość
Ilonka to chyba u Ciebie będzie nie pełny 20 tydz. więc kurcze moim zdani powinien juz jako połówkowe bo znowy jak po miesiącu to będzie 24 tc a już sama nie wiem w poprzedniej ciazy połówkowe miałam w 23tc
-Lorelain-
Fanka BB :)
lorelein-jezdze dwa lata bez prawka i zadnego wypadku i nic poprostu mialam pecha
- no to mnie akurat nie pocieszyło ... wychodze z założenia że jak ktos prawka nie zdaje tzn że jeździć jeszcze nie umie ... a prowadzić bez prawka to bez obrazy ale najchetniej bym ci nakopała do d ... .... pomysl sobie że na tych drogach jeżdża ludzie którzy mają w aucie dzieci ...
dzoana - ja cie nie chce nakrecac żebys sie nie rozczarowała, ale tempka wygląda bardzo ładnie i może na test jest za wczesnie ... losiczce tez późno wyszedł
domiska - ja mojego bym pusciła ;-) ... staram sie dawac mu duzo wolnosci i np. w jego urodziny zrobił sobie męzki wieczór i nie wnikam co oni robili w klubach na miescie i ja nie chce wiedziec...wrócił szczesliwy a nastepnego dnia chętnie pomagał mi przy dziecku. Tez wolalabym spedzic jego urodziny razem z nim ... facet powinien miec troche wolnosci i czasu dla siebie.
my w ogóle lubimy wychodzic osobno ... on jak wybije o piwo za dużo to ja nie patrze krzywo na niego a ja skolei lubie wychodzic z dziewczynami na drinka na rynek w srodku tygodnia i wiadomo wtedy są babskie tematy. Oczywiscie moje wyjscia sie skonczyły, a on ma zasade że ma wrócić o własnych siłach do domu i najpóźniej o 2
D
Dzoana.a
Gość
Dziecko pewnie będzie szczęśliwe:-) A mamie przejdzie. A psiaka nie możecie znajomym podrzucić? NIe macie nikogo oprócz taty?nooo własnie bobo ,Ilonka,dzoana Egipt hehehehe 8 dni 1400 all niezle chyba co ????heheheh tylko nie mamy co z psem zrobic i jak tata sie nie zgodzi z nim zostac to nie polecimy ((( i oczywiscie mama fochy robi bo jak dziecko w ciagu roku mozna zabierac wiec psuje mi humor
Dzoanko kochana no nie bo pies to amstaff i nie kazdy go wezmie,a nasi znajomi którzy nieraz nim sie zajmuja akurat tez wyjezdzają ,a rodzice G mieszkają az w Rybniku wiec....daleko a tata ma dom na wsi i pies ma tam juz swoją bude ale ostatnio juz siedzial z nim 3 dni wiec nie wiem,a co do Szymka mały sie cieszy ale mama juz dzwoniła od rana i wczoraj ze co my wymyslamy (( i jak chciałam jechac to juz mi sie odechciało
A
anaber
Gość
dziewczyny kupiłyście ostatnio moze jakies fajne tuniczki bo kurcze szykuje mi się imprezka 40 lat naszego przyjaciela i muszę coś ubrać na siebie a nie mam żadnego pomysłu. może coś mi podsuniecie. co prawda to za 3 tyg. ale musze miec czas coś kupić. z góry dziękuję za pomysły.
A i jeszcze miałam poinformowac zostały mi 3 listki luteiny dopochwowej tzn dokładnie 45tabletek mi już nie będzie potrzebne. Więc jeśli któraś jest chętna to prosze podać adres to wyślę i się nie krępować. Bo szkoda aby się zmarnowała. a ja w najbliższych latach nie palnuje trzeciego dziecka. Termin wazności 03.2013r.
A i jeszcze miałam poinformowac zostały mi 3 listki luteiny dopochwowej tzn dokładnie 45tabletek mi już nie będzie potrzebne. Więc jeśli któraś jest chętna to prosze podać adres to wyślę i się nie krępować. Bo szkoda aby się zmarnowała. a ja w najbliższych latach nie palnuje trzeciego dziecka. Termin wazności 03.2013r.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Malami nic sie nie stanie jak małego nie bedzie w szkole przez pare dni, a on napewno bedzie zachwycony i Wy sobie odpoczniecie ahhhh jak mi sie marzy taki wyjazd , no ale teraz to sobie mogę pomarzyć hehe !!!
Anaber no to bedzie 19 tydzien i 2 dzien wiec sama nie wiem jak to bedzie, nic nie mówił teraz ze to bedzie juz połówkowe wiec być moze bede musiała przyjsc ok 22 tyg jeszcze !!!!!!!!!!
a gdzie ,losiczka ??????????????? szurasz skarbie ?????????????????????????????
anaber ja chętnie bym odkupiła lutkę
Anaber no to bedzie 19 tydzien i 2 dzien wiec sama nie wiem jak to bedzie, nic nie mówił teraz ze to bedzie juz połówkowe wiec być moze bede musiała przyjsc ok 22 tyg jeszcze !!!!!!!!!!
a gdzie ,losiczka ??????????????? szurasz skarbie ?????????????????????????????
anaber ja chętnie bym odkupiła lutkę
Ostatnia edycja:
D
Dzoana.a
Gość
Mamy wśród znajomych jedną parę, gdzie ona ciągle zakazuje mu wyjść z kumplami. I robi to w szczególnie perfidny sposób, on się umawia z M, bo podobno ona mu pozwoliła. W dniu wyjścia, on dzwoni do mojego męża, że jednak nie spotkają się, bo ona znowu ma jazdy. I tak od 6 lat, ostatnio to mój nawet nie liczy na spotkanie z tym kumplem, bo wie, że do niego i tak nie dojdzie. Dwa razy jak się w końcu spotkali, to ona już o 22 wydzwaniała i robiła awantury, żeby już wracał. Ostatnio się spotkaliśmy na urodzinach M i okazało się, że odkąd ona urodziła dziecko (córka ma 6 lat), to urodziny były jej drugim wyjściem do ludzi Normalnie szczęka mi opadła. Później powiedziałam M, że ma dopilnować, żebym po porodzie spotykała się z ludźmi.
reklama
witajcie w nowym tygodniu!
jak ja nie lubię poniedziałków. weekend minął bardzo leniwie. wczoraj pól dnie przespałam ale nie dałam rady wysiedzieć bez snu
gratuluję nowej fasolki! co raz więcej dzieciaczków się na październik szykuje
karolcia cieszę się ze się wszystko udało. a teściowe chyba mają to do siebie ze nie pochwalą.
dzoana może rzeczywiście owu była później tak więc czekaj cierpliwie na rozwój sytuacji
katy kochana trzymaj się cieplutko i nie trać nadziei. bardzo trzymam kciuki za ten cykl.
no i tyle zapamiętałam
u mnie odliczanie już do jutrzejszej wizyty. staram się myśleć pozytywnie ale czasem jakaś czarna myśl przez głowę przeleci. ale szybko ja odganiam i wierzę ze jest dobrze.
jutro mam urlop w pracy bo muszę jeszcze urzędowe sprawy pozałatwiać więc pewnie nie dam rady wejść. ale po wizycie postaram się chociaż na enpr.pl coś napisać. trzymajcie kciuki jutro za mnie i moja fasolinkę.
a tak ogólnie czuję się ok. trochę mam zawroty głowy, mdłości głównie po południu i wieczorem ale kibelka nie ściskam na razie. jak dam radę to wejdę jeszcze później
buzaiczki
jak ja nie lubię poniedziałków. weekend minął bardzo leniwie. wczoraj pól dnie przespałam ale nie dałam rady wysiedzieć bez snu
gratuluję nowej fasolki! co raz więcej dzieciaczków się na październik szykuje
karolcia cieszę się ze się wszystko udało. a teściowe chyba mają to do siebie ze nie pochwalą.
dzoana może rzeczywiście owu była później tak więc czekaj cierpliwie na rozwój sytuacji
katy kochana trzymaj się cieplutko i nie trać nadziei. bardzo trzymam kciuki za ten cykl.
no i tyle zapamiętałam
u mnie odliczanie już do jutrzejszej wizyty. staram się myśleć pozytywnie ale czasem jakaś czarna myśl przez głowę przeleci. ale szybko ja odganiam i wierzę ze jest dobrze.
jutro mam urlop w pracy bo muszę jeszcze urzędowe sprawy pozałatwiać więc pewnie nie dam rady wejść. ale po wizycie postaram się chociaż na enpr.pl coś napisać. trzymajcie kciuki jutro za mnie i moja fasolinkę.
a tak ogólnie czuję się ok. trochę mam zawroty głowy, mdłości głównie po południu i wieczorem ale kibelka nie ściskam na razie. jak dam radę to wejdę jeszcze później
buzaiczki
Podziel się: