reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

melduje się po pracy:)
A Wy dziś smutne jakieś:-( Ale rozumiem ... Katy przykro mi,że się nie udało... Ja mam sposób na wyluzowanie, bo wychodzę z założenia,że jeśli się okaże,że nie możemy mieć dzieci, to adoptujemy:-) Wiele dzieci jest na świecie, które potrzebują miłości, a my mamy potrzebę podzielenia się ta miłością, którą mamy, także wszystko będzie dobrze :-) Ale ja wierzę,że nam się uda i Wam też :-)

Lori śliczne te ubranka :-)

reklama
rozia a no jakoś tak smutnie tu dziś i nie chcę dokładać tych złych emocji ale z adopcją to nie jest wcale tak fajnie i kolorowo. I wydaje się że dużo dzieci czeka na swoich rodziców ale to wcale nie oznacza, że łatwo je dostać... proces adopcyjny jest bardzo trudny.

na TVN style leci właśnie program o in vitro

ROZIA-swietne podejście do życia:-)zycie trzeba brać takim jest tylko na tyle na ile można dostosowywac je do swoich potrzeb:cool: POLISIA ty się nie denerwuj bo kruszynka z tobą sie stresuje śpijcie sobie dobrze i w spokoju:happy:

wiem,że nie jest tak łatwo,że przychodzę i mówię, chcę , a oni mi dają i już. Ale ja jestem uparta i cierpliwa :) Znajomi adoptowali i myślę,że mnie też się uda tak czy siak :-)

A ja sie wlasnie wyplakalam i poklucilam z mezem...mamy rozne podejscie do czlowieczenstawa:zawstydzona/y:

Mam brata ktoremu trzeba pomoc o jest alkoholikiem
dla mojego m on jest tylko alkoholikiem a dla mnie przedewszystkim czlowiekiem a potem bratem i ojcem Zuzi
Czy nie warto wyciagnac do niego reki tylko dlatego ze raz jej juz nie chcial???

reklama
oj, rozumiem:-( pewnie,że warto walczyć... Nawet trzeba... Każdy zasługuję na drugą szansę i warto próbować:) Zwłaszcza,że On ma rodzinę... Także warto nawet dla tej małej dziewczynki próbować mu pomóc tyle razy ile będzie trzeba !!!!!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry