reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dziewczyny ja was rozumiem i nie wymagam od żadnej ze przestanie o tym myśleć bo wiem ze łatwo powiedzieć trudniej zrobić.moze trzeba zacząć mysleć tak jak Bietka przyjdzie taki dzień że tez bedę mamą.A moze uwas już to jest tak ze zanim zrobicie test to widzicie oczami wyobraźni jedną kreske i to podejście też swoje robi?:happy:

Kochane ależ Wy dzisiaj ciche, aż nie mam co dużo nadrabiać :D

Lori śliczne ciuszki! :))
ja to w ogóle omijam sklepy, mam wrażenie, że kiedyś częściej wchodziłam niż teraz :zawstydzona/y:

Dobra zrobiłam dzisiaj fotę brzuszka, zestawiłam ją z wcześniejszą :) ogólnie mam dzisiaj nędzny humor, takie nastroje, że szok! Też miewacie takie różne nastroje? raaany, jakie to męczące! :)
W każdym razie to brzuszek z dzisiaj i sprzed 4 tyg., widać coś?

POLISIA- widać jak dzidzia dzidzia rośnie:happy:a jak się czujesz?:sorry:Dziewczyny coś średnie humorki dzisiaj mają:cool:jutro będzie lepszy dzień

Wiolka no ja właśnie dzisiaj mam humor do bani, to znaczy teraz się przespałam i jest ciut lepiej (ja kiedyś nigdy w dzien nie spałam :O) ale ogólnie srednio mi, jakaś dzisiaj taka podminowana łażę, lewą nogą wstałam czy coś :)
a inne, cieszy mnie ten brzuszek, nigdy nie sądziłam, że będę się cieszyć z cm w pasie haha ;) a poza tym to czekam na środę i się zaczynam stresować tym usg.

POLISIA ja w ciąży z córka od samego poczatku nie wymiotowałam tylko az do 4 miesiąca prawie całe dnie przesypiałam i humor tez może być zmienny bo to hormony jednak:-)a usg to się nie stresuj będzie dobrze:-)

Polisia brzusio rosnie, trzymam kciuki za srode. Karolinie, marcie i bietce tez zycze udanych wizyt w srodea Agnes we wtorek.:-)

Ja juz po pracy kolacyjka, house, babyboom i do lozka

Jane tak jestesmy fanami housa ale jest jeszcze sporo seriali ktore nam sie podobaja tylko ze juz wszyskie sezony sciagnelismy i zobaczylismy.

Wiolka, Scoti dzięki, ten brzuszek to taki mój troszkę spokojniejszy sen, bo skoro coś tam rośnie to chyba jest git :))
Joweg pewnie tak, ale myślę, że naprawdę można to ogarnąć, ja podchodziłam kilka razy, dałam radę :)

reklama
polisia- oblalam 6 czy 7 razy nie pamietam a teraz nie mieszkam w polsce :) wiec myslalam ze moze da sie jakos to zalatwic po staremu ehhe

Do góry