reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
No może Ilonka ale nie teraz bo cykl popaprany he he jak pisałam wcześniej.

Kochana myślałam że todomnie post ha ha

Ja też jakoś słabo widzę:sorry2:

Ostatnia edycja:
kotek no ja wiem ze bedzie córa przeciez, zartowałam sobie :-D po prostu może za bardzo świruje i chce wierzyć w to co może w cale nie być prawdą !!!!! ehh

oj tam a ja synka bym chciala hehehe

dzoana a ja chrustami sie opchalam hehe

kopnijcie mnie w dupe bo musze pranie wstwic i ogarnac lazienke a mi sie nie chceeeeeee:szok::zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja na pierwszym miejscu chciałabym ciążę, później, żeby baby bylo zdrowe, a na trzecim miejscu, żeby to była dziewczynka:-)

Bobo nie testowałam bo nie mam okresu już 3 dni a test wyszedł pozytywny i stwierdziłam, że nie ma sensu :)
Dzona suwaczka ciążowego nie robiłam bo to póki co 3 tydzień i 5 dzień :) nie wiem czy to nie za wcześnie, no i najważniejsze jeszcze nie jest ciąża potwierdzona przez ginekologa.
Mam teraz problem z tą infekcją, cholera swędzi jak nie wiem :( smaruje się clotrimazolum pani w aptece powiedziała, że można :)
Jeny ja tez mam urodziny w marcu to jesteśmy rybki?

- zapraszam na październikówki ... zrób sobie suwaczek :tak:

ja rybka :)
bobo co do mdłości to nie mam może przyjdą, ale cyce mam większe i bolą jak djabli, zaparcia i nadal boli mnie brzuch a tak to nie mam żadnych objawów, zastanawiam się czy oby na pewno jestem w ciąży :/
a no i spac cały czas mi sie chce

- wszystkei objawy to Ci dopiero przyjdą pewnie gdzies w 6 tygodniu :-p

no ja czasami też nie tylko zodiakany baranek jestem:))) ale co tam teściowa mi zawsze powtarza, że jej się synowe udały i że ja umiem na swoim postawić i o swoje walczyć. Czasami tak trzeba ;-)hihihi
co do teściowej bo wczoraj chyba taki temat podjełyscie to ja mam super tesciową. Nie mam żadnych powodów do narzekań. Zawsze miło u niej nam się spędza czas, zawsze nam pyszne jedzonko gotuje, nie wtrąca się do naszego małżeństwa i pomaga nam jak tylko może. Ale też nigdy nie mieszkaliśmy z nią ani z moimi rodzicami więc nie mielismy nawet okazji żeby się na siebie porządnie wkurzyć. Wiadomo czasmi ma inne poglądy na pewne sprawy niż my ale nie próbuje na siłę ich przeforsować. Na prawdę mam z nią super:)))

katy trzymam kciuki za twoje tesowanie jutrzejsze, na pewno sie uda.
a imprezka się super udała:))) faworki pyszne a drinki mmmm poprostu super!!!
wkleje zdjęcia na szalone:))

- no to świetna teściowa Ci się trafiła ...pozazdrościć ! :-)

aj Katy zrobilam tylko 2 spodnice wiecej nie chcialo mi sie

- ty to robisz na szydełku czy na drutach? ... korzystasz z jakiś pomocy internetowych? ... musze sobie zająć czyms rece bedac na l4, ale nie wiem jakbym miała sie zabrac do tego :-):sorry:

Bobo - sałatki z SaladStory pycha, ja tez jestem fanką:)

Zagubiona
- butki fajne, chociaż ja wole trochę bardziej stonowane. Zanim poznałam mojego M miałam 1 zegarek (zwykły timex, za grosze) i pare par butów (kupowałam kolejne, jak stare już się nie nadawały). A M jest miłosnikiem zegarków, trochę mnie to szokowało, bo jak można wydać tyle kasy na zegarek, ale stwierdziałam, dobra niech ma coś od zycia. I jak dostałam od niego pierwszy zegarek to się zaczeło....potem kupiłam sobie kolejny, dostałam następny i już mysle, jaki będzie nastepny....

To chore, weekend, a ja się obudziłam o 6 i nie moge już spać

- koniecznie zrób tescik bo wykres wygląda bardzo obiecująco ;-) ... masz ciekawe hobby :tak:

- bardzo mi przykro :(

- no to oficjalnie juz gratuluje i również zapraszam na wątek październikowy :tak:

Witam
Ja tylko na chwilkę

Wczoraj o 23 zdechł nasz ukochany kotek:((((((((((((((((((( Nie możemy się pozbierać:-:)-:)-(

- wiem jak musi byc Ci teraz smutno :-( .... mocno przytulam i nie wiem nawet jak cie pocieszyc :-(

reklama
to chyba kazda tak ma hehe do momentu gdy nie zobaczysz bombelka mowisz oby bylo ok plec nie wazna co ma byc to bedzie a pozniej hehe szalenstwo no ale coz takie to juz swiruski z nas dostaniemy palec to chcemy cala reke hihihi

lori
na szydelku druty nie dla mnie heh zbyt duzo papraniny z nimi ;p korzystalam z filmikow na youtube http://www.youtube.com/user/tjw1963?feature=watch i mama troche podpowiadala

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry