reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

pewnie myślicie ze głupia jestem, no moze troszkę hehe, no ale wiadomo niech to dziecko bedzie zdrowe, to najważniejsze , bo i tak powinnam isc na pielgrzymkę do CZęstochowy na kolanach i dziękować Bogu ze dał mi to dziecko , i ja dziękuję codziennie oczywiscie ale tak bardzo bym chciała aby to była córeczka, no ale jak nie bedzie to bedzie za pare lat :-D jak coś nic straconego :) :-D

Ja tez idę obiadek konczyc i jedziemy na Ostrowiec , bo mąż zabiera mnie do sklepu abym popatrzyła sobie laptopy bo chce mi jak coś kupic :szok: w szoku byłam jak mi to powiedział, no ale na razie to sobie popatrzymy bo nie chce wydawać kasy , bo ten jeszcze chodzi !!!!

reklama
Hej dziewczynki:-)

Katy ja jeszcze wierzę,że ta fasolka będzie :-)

Viola bardzo, bardzo mi przykro:-( też mam kociaka i nie wyobrażam sobie,że jej mogłoby zabraknąć:-(

zZagubiona Ty szalejesz z tym szydełkiem :-)

Scoti jeszcze raz gratuluję :-)

Roza Ty wariatko :-D:-D:-D

Lorelain widzę po suwaczku, że jesteś prawie w 8 tygodniu, a masz już jakieś objawy?
Zzagubiona jak będę na L4 to też coś pomyślę, żeby wydziergać, ładnie przedstawione to jest na you tube :)

pewnie myślicie ze głupia jestem, no moze troszkę hehe, no ale wiadomo niech to dziecko bedzie zdrowe, to najważniejsze , bo i tak powinnam isc na pielgrzymkę do CZęstochowy na kolanach i dziękować Bogu ze dał mi to dziecko , i ja dziękuję codziennie oczywiscie ale tak bardzo bym chciała aby to była córeczka, no ale jak nie bedzie to bedzie za pare lat :-D jak coś nic straconego :) :-D

Ja tez idę obiadek konczyc i jedziemy na Ostrowiec , bo mąż zabiera mnie do sklepu abym popatrzyła sobie laptopy bo chce mi jak coś kupic :szok: w szoku byłam jak mi to powiedział, no ale na razie to sobie popatrzymy bo nie chce wydawać kasy , bo ten jeszcze chodzi !!!!
Ilonka, bierz, zanim sie rozmyśli;-)
Zagubiona, stronka dodana do ulubionych, wytłumaczone tak jak lubię, czyli jak chłop krowie na rowie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej a ja sobie pospałam jak zwykle w sobotę:)) i niedługo na zakupy się wybieramy.

katy tak mi przykro.... ale iskierka jeszcze jest
ania tulę... w anstępnym na pewno sie uda.

viola ścickam mocno, tak się przywiązujemy do tych kochanych kociaków:-:)-(

scotland jeszcze raz gratuluję.

zmykam się szykować na zakupy. Później wpadnę.

a ciekawe gdzie bobo i czy @ przylazła???

Lorelain widzę po suwaczku, że jesteś prawie w 8 tygodniu, a masz już jakieś objawy?
Zzagubiona jak będę na L4 to też coś pomyślę, żeby wydziergać, ładnie przedstawione to jest na you tube :)

- ja juz jestem w połowie 8 ... objawy mam, ale słabsze niż w pierwszej ciąży ... mdłości przychodzą falami ... poprzytulam porcelanke i odchodzą :)

Ja na razie nie mam objawów, tylko cycki mnie bardzo bolą, przeglądam płyny do higieny intymnej z kwasem mlekowym i tak sobie myślę czy taki płyn pomoże mi na tą infekcję?

reklama
Ilonka nikt nic nie pomyśli;-), my już takie typki he he.

Dzoana o nie cóż za podejście i zdrowy rozsądek:-D:-D ale nie gniewaj się - myślę że to chwilowe :-D:-D

Rozia hej:-) nie zrobię tego jednak;-);-)

Zaubiona dlatego ja jak tylko wstałam wzięłam się do roboty, bo skończyłoby się jak u Ciebie:tak: wierzę że nie możesz się oderwać ale cóż....ROBOTA CZEKA KOCHANA

Marta a może tantum rosa kup w aptece??

Do góry