reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Marta, a dzwoniłaś dzisiaj do lekarza?
Roza, a o co mam się gniewać?:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dzona dzwoniłam umówiłam się też na środę powiedział że mogę używać clotrimazolum i nic więcej ...a i jeszcze powiedział, że może nie wykryć ciąży bo jest za wcześnie a ja jestem na początku 5 tygodnia jeśli jestem faktycznie w ciąży i test nie kłamie :)

roza juz zrobilam hehe u mnie jest ten problem ze chwile pozginam sie i musze polozyc sie bo plecy i brzus daja o sobie bardzooo znac hehe

Chodzi mi o zdrowe podejście do ciąży: najpierw zajście, pote....
Pisałaś, ale nie umiem edytować posta i napisałam
:-)że się to zmieni
Aha, e tam, ja się o takie rzeczy nie gniewam:-D No wiesz, pierwszy krok musi być, czyli musze zajść w ciążę, a później to będzie jak będzie. Oczywiście, że się będę martwić czy rozwija się jak należy, ale to już chyba matki są skazane na zamartwianie się bez względu czy dziecko jest jeszcze w brzuszku, jak ma kilka czy kilkadziesiąt lat. ja widze to po moichRodzicach, do dzisiaj proszą, żebym zadzwoniła do nich jak przyjeżdzam do domu po dłuższym wyjeździe:-) Kochani są

Dzona dzwoniłam umówiłam się też na środę powiedział że mogę używać clotrimazolum i nic więcej ...a i jeszcze powiedział, że może nie wykryć ciąży bo jest za wcześnie a ja jestem na początku 5 tygodnia jeśli jestem faktycznie w ciąży i test nie kłamie :)
Oj Marta, Marta, nie kłamie i na pewno w brzuszku Ci się rozwija kruszynka. Ale może się nie odzywam, bo ze mnie to dopiero jest panikara. No i każda chce usłysząć "tą" wiadomość od lekarza.
A właśnie wczoraj czytałam o pustym jaju, jak to się objawia? I kiedy można mieć pewność, że to na pewno nie jest puste jajo?

jestem Kochane moje :-)
@ wrednej nie ma ale dzis zaraz po przebudzeniu musialam leciec do kibelka bo myslalam ze zaraz ze mnie poleci takie mialam uczucie w brzuchu no ale polazlam i nic @ nie ma. pojechalam z mezusiem do MOHITO i zaszalam :-) 3 bluzeczki i torebka hihi ale maz mowil ze moge kupic wiec zaszalalam hihi :-)
katy no co to sie stalo? ja tak liczylam na fasole u Cibeie :-)

Ja na razie nie mam objawów, tylko cycki mnie bardzo bolą, przeglądam płyny do higieny intymnej z kwasem mlekowym i tak sobie myślę czy taki płyn pomoże mi na tą infekcję?

- z płynów w ciąży to dobry jest pliwa fem ... ale czy pomoże na twoje dolegliwości to nie wiem ... na usg może nei byc nic widac, ale powinien wyczuć przy normalnym badaniu że macica jest rozpulchniona.

reklama
Do góry