reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

to i tak duzo za duzo klebek welny kosztuje max do 7 zl ja z duzego klebka zrobilam sukienke czapeczke i buty wiec 60 zl za sama czapeczke to przesada i to duza

reklama
Viola przykro mi kochana !!!!! :(((((((((((
zagubiona kurcze no ale cuda tworzysz , naprawde :) ja bym sama spróbowała ale boje sie :confused: no ale próbować zawsze można, no ale to dopieo jak okaże sie ta pipka u mnie, to bym miała pole do popisu :)

a własnie........ znajoma wczoraj namówiła mnie abym zrobiłam sobie wróżbę z igły i nitki, nad brzuszkiem, bo jej sie sprawdziło i mówi ze każdym sie to sprawdza, no niby robiłam to przed ciążą, i zawsze mi wychodziło SYN CÓRKA STOP, a teraz juz 2 razy zrobiłąm i wyszło CÓRA :) ciekawe czy sie sprawdzi :-D
zagubiona robiłaś?????????

Witam się i ja dzisiaj:-) zZAGUBIONA-śliczne to rób i sprzedawaj:happy2:masz fach w ręce,szpilki są piękne ja niestety w takich butach chodze tylko okazyjnie moja córa waży ponad 20 kilo więc mam co dźwigać a w takich butach to obie byśmy sobie mogły jedynki powybijać:-D VIOLA strasznie współczuje Ja uciekam bo mam tyle sprzątania że głowa mała a nie chce mi się jak pieron byliśmy dziś w sklepie po tego nieszczęsnego konia na biegunach więc Nastka mi się buja na środku salonu:eek: odezwe się jak dom ogarne,trzymam kciuki za dziewczyny które mają zamiar testować będzie dobrze.Co do wróżb ja też wróżyłam z igły i z obrączki i wychodziły mi zawsze 2 córy jedną mam może drugiej też się doczekam(Julitki)

reklama
ilonko chyba nie ma szans na syna bo wyraznie widac rowek miedzy nozkami Bez tytułu.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry