reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

katt to ja trzymam za was kciuki:))))widze ze luty obfity w fasolki wiec ...:-)

Zmykam cos zjesc i do pracy...achhhh...chcialabym w domu posiedziec a dzisiaj mamy pelny hotel..uhhhh nie cierpie wekendow!!!

reklama
Scoti, a co to za teścior z wyświetlaczem?:-)
Asiczka, no ja czekam na termin ostateczny kiedy ma wyskoczyć @ (poniedziałek), ale może nie wytrzymam i zrobie jutro. Na razie nie mam żadnych objawów zwiastujących @ lub ciążę. Pamiętam jak to jest, najpierw nadzieja, że pojawią się II, później rezygnacja, że tylko jedna. jak to sie dzieje, że niektóre kobiety "to wiedzą", no cóż, ja "wiem" juz od 6 cykli. Moja intuicja jest chyba do d...y.

witam kochane z rana!

co do intuicji to ja chyba tez jestem jej pozbawiona. W moim przypadku spisałam cykl na straty i dopiero jak w 12 dfl tempka nie spadła zaczęłam mieć nadzieję.do tego silny ból brzucha już wtedy a zawsze tak miałam w pierwszym dniu @ A jak 13 dfl nadal była wysoko to pomału zaczęłam do siebie dopuszczać myśl ze może się udało. a 14 dfl zrobiłam tes z apteki i pozytywny. no i panika się pojawiła że to już. tak tego chciałam a tak się bać zaczęłam. no i do teraz się boję. byle do wizyty we wtorek

scotland no piśkna dziś krecha tak więc gratuluję

katyB jeszcze nie trać nadziei chociaż wiem jak jest ciężko. nadal trzymam kciuki

viola przykro mi. wiem jak boli taka strata

a co do wózka to chcę taki
TAKO LARET 3w1- NOWOŚĆ W NAJLEPSZEJ CENIE !! (2151356275) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

wpadam później. muszę trochę popracować bo mnie zwolnią

Ja tez tylko na chwilke :-)

VIOLU PRZYKRO MI BARDZO :-:)-:)-( ja dlugo nie moglam pozbierac sie po smierci mojej Sary . Trzymaj sie kochana .

Katy sloneczko ja nadal trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Scotlnd jeszcze raz :-):-):-)

MILEGO WEKENDU. Ja mam szycie i chorego meza w domu ktorego omijam z daleka :-(

Viola, strasznie mi przykro. Na pewno wesoło sobie biega za Tęczowym Mostem:-(
Niby zwierzak, a traktujesz go jak członka rodziny, aż mi się chce plakać, bo przypomniałam sobie jak moja sunia odeszła Najczęsciej wspominam ją z radością, ale sa takie dni, kiedy płaczę jak o niej myślę, a minęły już 4 lata jak się z nią pożegnałam:-( teraz mamy kotkę i nie wyobrażam sobie chwili kiedy mogłoby jej zabraknąć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Viola współczuje z powodu straty. Zapamiętaj Go takim jaki był gdy był zdrowy, radosny i szczęśliwy....to po jakimś czasie pomaga.
Dla nas nasze 2 sierściuchy to jak członkowie rodziny.

Witam się i ja:-)

Mam już posprzątane więc mogę was poczytać:tak:

Kurcze dziewczyny u mnie to jakaś masakra z tym wykresem i temp, zerknijcie jak możecie:-( chyba nic z tego nie będzie, doła łapię:no::no:

Przepraszam że tako sobie, ale lecę już was nadrabiać:-)

reklama
Witam się i ja:-)

Mam już posprzątane więc mogę was poczytać:tak:

Kurcze dziewczyny u mnie to jakaś masakra z tym wykresem i temp, zerknijcie jak możecie:-( chyba nic z tego nie będzie, doła łapię:no::no:

Przepraszam że tako sobie, ale lecę już was nadrabiać:-)
Dla mnie to spadek raczej na zagnieżdżenie niż na @, bo za wcześnie. I absolutnie nie lap doła, bo nie ma powodu, ważne, żeby tempka odbiła.Zobacz jaki ja miałam chory wykres, to dopiero sajgon:wściekła/y:

Do góry