reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Dwa kompy to jest najlepsze rozwiązanie, My też mamy dwa, ja też siedzę na BB a mąż na futbolclap :)
lecę pod prysznic będę za chwile

Ostatnia edycja:
ja piernicze mam juz dosc tej nauki tego pisania :-(
kto wie jakie korzysci plyna z badan o charakterze porownawczym??
marta jak sie czujesz? mdlosci sa? testowalas jeszcze?

no podczytałam ale jeszcze trochę mi zostało,

ja mam nadzieję, że 13 cykl będzie szczęśliwy, szczególnie, że nie uważam wcale 13 za pechową liczbę, 13 września mieliśmy ślub więc …ja tak w ogóle to sobie policzyłam i jeżeli jest tak jak myślę to termin następnej @ mam na 17 marca czyli dokładnie w 10 rocznicę od kiedy oficjalnie jesteśmy z m parą:-):tak::-D więc to musi być nasz cykl!!!!!

bietka gratuluję synka, ja też marzę o chłopczyku

losiczka gratuluję ślicznej 6mm kropeczki!!! Nie dziwię się że banan ci z twarzy nie schodzi;-)

asiczka mi się wydaje, że po luteinie tempka jakoś szybciej rośnie… przynajmniej u mnie tak było.

lori super brzusio!!! Już się u mnie takiego nie moge doczekać:happy:

ja z m też mamy swoje oddzielne kompy... nie ma innej opcji bo byśmy się non stop bili o dostęp do neta:-D

idę dalej poczytać

A właśnie Marta, nie zrobiłaś sobie jeszcze suwaczka ciążowego;-)
Jane, jak macie rocznicę w marcu to nie może być inaczej jak szczęśliwy cykl numer 13:tak:
Dzisiaj mija 8 rok odkąd jestem z moim M:-)

reklama
JANE-luty dość obfity w fasolki więc może jeszcze my z resztą dziewczyn sie załapiemy:-)ale by było to wtedy by była epidemia na fasolki:-D

Do góry