reklama
D
Dzoana.a
Gość
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
ja piernicze mam juz dosc tej nauki tego pisania :-(
kto wie jakie korzysci plyna z badan o charakterze porownawczym??
marta jak sie czujesz? mdlosci sa? testowalas jeszcze?
kto wie jakie korzysci plyna z badan o charakterze porownawczym??
marta jak sie czujesz? mdlosci sa? testowalas jeszcze?
no podczytałam ale jeszcze trochę mi zostało,
ja mam nadzieję, że 13 cykl będzie szczęśliwy, szczególnie, że nie uważam wcale 13 za pechową liczbę, 13 września mieliśmy ślub więc …ja tak w ogóle to sobie policzyłam i jeżeli jest tak jak myślę to termin następnej @ mam na 17 marca czyli dokładnie w 10 rocznicę od kiedy oficjalnie jesteśmy z m parą:-) więc to musi być nasz cykl!!!!!
bietka gratuluję synka, ja też marzę o chłopczyku
losiczka gratuluję ślicznej 6mm kropeczki!!! Nie dziwię się że banan ci z twarzy nie schodzi;-)
asiczka mi się wydaje, że po luteinie tempka jakoś szybciej rośnie… przynajmniej u mnie tak było.
lori super brzusio!!! Już się u mnie takiego nie moge doczekać
ja z m też mamy swoje oddzielne kompy... nie ma innej opcji bo byśmy się non stop bili o dostęp do neta
idę dalej poczytać
ja mam nadzieję, że 13 cykl będzie szczęśliwy, szczególnie, że nie uważam wcale 13 za pechową liczbę, 13 września mieliśmy ślub więc …ja tak w ogóle to sobie policzyłam i jeżeli jest tak jak myślę to termin następnej @ mam na 17 marca czyli dokładnie w 10 rocznicę od kiedy oficjalnie jesteśmy z m parą:-) więc to musi być nasz cykl!!!!!
bietka gratuluję synka, ja też marzę o chłopczyku
losiczka gratuluję ślicznej 6mm kropeczki!!! Nie dziwię się że banan ci z twarzy nie schodzi;-)
asiczka mi się wydaje, że po luteinie tempka jakoś szybciej rośnie… przynajmniej u mnie tak było.
lori super brzusio!!! Już się u mnie takiego nie moge doczekać
ja z m też mamy swoje oddzielne kompy... nie ma innej opcji bo byśmy się non stop bili o dostęp do neta
idę dalej poczytać
D
Dzoana.a
Gość
A właśnie Marta, nie zrobiłaś sobie jeszcze suwaczka ciążowego;-)
Jane, jak macie rocznicę w marcu to nie może być inaczej jak szczęśliwy cykl numer 13
Dzisiaj mija 8 rok odkąd jestem z moim M:-)
Jane, jak macie rocznicę w marcu to nie może być inaczej jak szczęśliwy cykl numer 13
Dzisiaj mija 8 rok odkąd jestem z moim M:-)
reklama
Podziel się: