reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Gosiulek :-)normalnie myslalam ze ty juz w tej syipalni zimujesz :-D:-D:-D ale rozumiem..... rozumiem.......jest czas na milosc i czas na powazne sprawy
Ja kotek mysle ze nici......dodam nie dlgo tabelke z napisem zaczynamy 16 cykl:zawstydzona/y:
Losiczka dziopce i w niebieskim bedzie ladnie
Ja tez sie myle z Rozia i Roza :-D

reklama
Ha ha ha ja już mam dość tych staranek.Normalnie dość....;-)
A z czasem trudno.Przez dwa dni miałam gości.Mąż przez cały tydzień w domu więc czasu brak;-)
Trzymam kciuki Kochana i mocno,mocno zyczę dwóch kreseczek...Tempke masz chyba ładną,co? Nie znam się na tym.

Gosiulek :-)normalnie myslalam ze ty juz w tej syipalni zimujesz :-D:-D:-D ale rozumiem..... rozumiem.......jest czas na milosc i czas na powazne sprawy
Ja kotek mysle ze nici......dodam nie dlgo tabelke z napisem zaczynamy 16 cykl:zawstydzona/y:
Losiczka dziopce i w niebieskim bedzie ladnie
Ja tez sie myle z Rozia i Roza :-D

Katy, ja tu nie widzę, że miałby być potrzebny kolejny cykl:-) Będę od rana trzymać kciuki:tak:

Katy, oj Ty niedowiarku:-) Musi Ci się udać, bo zaczęłaś brać lutkę i ja też w tym cyklu zacznę brać i jeśli Tobie się nie uda, to się załamię :-( Pozbawisz mnie wszelkich złudzeń :baffled:

losiczka no u mnie cholera nie ma :angry: ale za to w pepco sa ciągle bodziaki za 4,99zł i 5,99zł jak sie nie mylę, no ale ja na razie takie piekne wynajduję w lumpach i to po 1zł albo 2zł wiec jak coś to kupie nowe do szpitala ze 3 pary i aby miec np do lekarza nowiutkie !!:):):):)
Dzoana powiem szczerze ze ja teraz nie wiem co z Twoim cyklem :szok:, to białko jajka i ten skok, sam nie wiem juz o co chodzi, albo moze miałas drugą owulację !!!!!!!!! tak przeciez sie zdarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a widzę ze tam jest serducho wiec jak cos bedą bliźniaki :)

Gosiulek juz niedługo i Tobie bedziemy gratulować zobaczysz :)
Ja mam na oku 2 wózki tak naprawde, ten ze względu na stelaż aluminiowy czyli nie bedzie cięzki jak coś
KUNERT"GOLD" ALUMINUM +FOTELIK +GRATISY! (2091934906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo taki

WÓZEK DZIECIĘCY GŁĘBOKO-SPACEROWY + FOTELIK MASTER (2091536406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no albo taki jeszcze

TAKO Jumper X GT 3w1+2x SUPER gratisy+12x Gratis (2107791215) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NO ale to bedzie zależec ile kasy bedziemy miec na wóżek przeznaczone:) BO jeszcze znajoma ma espiro i mówi ze chce sprzedać, z foteliczkiem juz czyli 3w1 bo własnie taki chce, wiec moze odkupię jak bedzie chciała nie wiecej niz 700zł !!!!!!!! wiecej nie dam bo wole dołożyć i kupić inny kolor jak bedzie dziewczynka, ( bo ma niebieski) :)

Ilonka - wiem o tym, a u Violi dodatkowo wykryto podwyższony cukier, a jak wiadomo na ogół dzieci "cukrzycowe" są sporo większe.

he he nie dziwię się że się mylicie, boja czasem teżsię zastanawiam czy rzeczywiście o tym pisałam:-D:-D

Ja się nie gniewam.
Dziewczynki dzięki za opr i mobilizację:-D

Kurka któraś z was podawała fajny link do kalendarza ciąży, taki z filmikami, nie mogę tego znaleźć:-(, mogę jeszcze raz prosić o link???

Dzoana oj korci widzę, ale rozumiem:-)

Dobrej nocki.:-)

Ostatnia edycja:
reklama
losiczka no u mnie cholera nie ma :angry: ale za to w pepco sa ciągle bodziaki za 4,99zł i 5,99zł jak sie nie mylę, no ale ja na razie takie piekne wynajduję w lumpach i to po 1zł albo 2zł wiec jak coś to kupie nowe do szpitala ze 3 pary i aby miec np do lekarza nowiutkie !!:):):):)
Dzoana powiem szczerze ze ja teraz nie wiem co z Twoim cyklem :szok:, to białko jajka i ten skok, sam nie wiem juz o co chodzi, albo moze miałas drugą owulację !!!!!!!!! tak przeciez sie zdarza !!!!!!!!!!!!!!!!!!! a widzę ze tam jest serducho wiec jak cos bedą bliźniaki :)

Gosiulek juz niedługo i Tobie bedziemy gratulować zobaczysz :)
Ja mam na oku 2 wózki tak naprawde, ten ze względu na stelaż aluminiowy czyli nie bedzie cięzki jak coś
KUNERT"GOLD" ALUMINUM +FOTELIK +GRATISY! (2091934906) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

albo taki

WÓZEK DZIECIĘCY GŁĘBOKO-SPACEROWY + FOTELIK MASTER (2091536406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no albo taki jeszcze

TAKO Jumper X GT 3w1+2x SUPER gratisy+12x Gratis (2107791215) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

NO ale to bedzie zależec ile kasy bedziemy miec na wóżek przeznaczone:) BO jeszcze znajoma ma espiro i mówi ze chce sprzedać, z foteliczkiem juz czyli 3w1 bo własnie taki chce, wiec moze odkupię jak bedzie chciała nie wiecej niz 700zł !!!!!!!! wiecej nie dam bo wole dołożyć i kupić inny kolor jak bedzie dziewczynka, ( bo ma niebieski) :)
Ja sama nie wiem o co z nim chodzi, bo przecież owulka nie mogła mi się aż tak przesunąć. A bliźniaki to byłby kosmos, ale czasem się zastanawiałam, że to byłoby hardcorowe doświadczenie:-D Ale jak Ty Ilonko nie możesz rozgryźć mojego wykresu, to już nikt nie rozgryzie;-)Dla mnie wózek musi być przede wszystkim lekki, bo mieszkam na czwartym piętrze bez windy:-(

he he nie dziwię się że się mylicie, boja czasem teżsię zastanawiam czy rzeczywiście o tym pisałam:-D:-D

Ja się nie gniewam.
Dziewczynki dzięki za opr i mobilizację:-D

Kurka któraś z was podawała fajny link do kalendarza ciąży, taki z filmikami, nie mogę tego znaleźć:-(, mogę jeszcze raz prosić o link???

Dzoana oj korci widzę, ale rozumiem:-)

Korci korci, pewnie jutro wymięknę. Nie wiem czy o ta stronkę Ci chodzi Kalendarz ciąży - ciąża tydzień po tygodniu - ciąża kalendarz - mamazone.pl - www.mamazone.pl
Na TVN leci Troja:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry