reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Dobry Wieczór:-)

Podczytuje was codziennie ale nigdy nie mogę skończyć bo mój m ciągle siedzi na kompie.
A tu takie wiadomości:-):-D
Scotland GRATULACJE kochana spokojnej ciąży ci życze:-):-D:rofl2:
Za dziewczyny które jutro testują powodzenia i trzymam kciukasy
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Katy byłaś pierwsza na szczęśliwej stronie więc może się sprawdzi, masz ładną tępkę:tak::-D:-):-)
Lori śliczny brzusio:-)
Losiczka cieszę się razem z tobą z maleńkiego serduszka:-D
Bobo pamiętaj póki nie ma okresu jest nadzieja:tak:

A mnie od dwóch dni muli, boli brzuch jak na okres ale to zdecydowanie za wcześnie i cycuchy mnie aż pieką. Dziwne to wszystko, pozostaje tylko cierpliwie czekać:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
marta salatke nie robie a kupuje mi mezus w salad story w plazie mniam i nie trafilam na to by byla nie swieza :-)
aga u mnie nadzieji nie ma bo ma poprostu cykle przestawione

no ja czasami też nie tylko zodiakany baranek jestem:))) ale co tam teściowa mi zawsze powtarza, że jej się synowe udały i że ja umiem na swoim postawić i o swoje walczyć. Czasami tak trzeba ;-)hihihi
co do teściowej bo wczoraj chyba taki temat podjełyscie to ja mam super tesciową. Nie mam żadnych powodów do narzekań. Zawsze miło u niej nam się spędza czas, zawsze nam pyszne jedzonko gotuje, nie wtrąca się do naszego małżeństwa i pomaga nam jak tylko może. Ale też nigdy nie mieszkaliśmy z nią ani z moimi rodzicami więc nie mielismy nawet okazji żeby się na siebie porządnie wkurzyć. Wiadomo czasmi ma inne poglądy na pewne sprawy niż my ale nie próbuje na siłę ich przeforsować. Na prawdę mam z nią super:)))

katy trzymam kciuki za twoje tesowanie jutrzejsze, na pewno sie uda.
a imprezka się super udała:))) faworki pyszne a drinki mmmm poprostu super!!!
wkleje zdjęcia na szalone:))

ktora chce winogronka??

426078_3382183479862_1427723588_33292605_730368880_n.jpg

bobo ha ha ha dobre, swoją drogą niezłe ciacha :)

Co do teściowych to ja też narzekać nie mogę, jest w porządku, zawsze po mojej stronie. To z własna córką nie ma kontaktu tak jak ze mną, ale czasami za bardzo się w trąca :)
Scotland ja mam cykle 26 dniowe a dziś jestem ok 3 dni po spodziewanej @ czyli jest mój 29 dc ale okres mi się spóźnia i już nie przyjdzie a jak chciałam zrobic suwaczek i wpisałam datę ostatniej @ to mi tak pokazało ale teraz zrobiłam i mi wyszło równe 4 tygodnie

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry