reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Bylam poprostu na zakupach i nie moglam sie oprzec :-):-):-) a ja nie mam kompletnie nic dla okruszka wiec musze powoli kupowac a to sprawia tyle radosci :-D:-D:-D

reklama
Roza o ten chodzi co dziś wstawiałam ?????????
Kalendarz ciąży: 16 tydzień ciąży - www.mamazone.pl czy inny ??????????????
Gosiulek no właśnie nie wiem który w razie czego bo jeszcze niedawno chciałam z Raf-Pol ale teraz inne wynalazłam , wiec muszę poczytac opinie co i jak :)

losiczka cięszę sie ze nie wierzysz w te zabobony , ze sie nic nie kupuje zanim sie dziecko nie urodzi, trzeba wierzyć ze bedzie dobrze, a tak własnie bedzie, a poza tym jak sama piszesz to taka radosc , no i trzeba juz od początku ciazy cieszysz sie kazdym dniem, i brać ile sie da z tego stanu :)

Ostatnia edycja:
hej jestem i ja :) zaraz poczytam co napisałyście ;P
ilonka wózek ten różowy super :)

słuchajcie czy ta pora to za późno żeby dzwonić do lekarza ?

My wlasnie wrocilismy z basenu, szkoda ze ta woda dla maluchow nie jest cieplejsza bo moje dziecko po pol godzinie trzeslo sie jak osika i musielismy wychodzic.

Dziekuje za gratulacje dziewczynki katy jutro i tak bede sikac z toba:-) niedobre kusicielki mnie dzisiaj namowily.....

Moj juz by najchetniej wszystkim rozpowiedzial tak sie cieszy jak jutro bedzie krecha to daje mu gora 2 tygodnie i cale miasto bedzie wiedziec:tak: w poprzedniej ciazy tez wszyscy po tygodniu wiedzieli, tylko tym razem ja sie bardziej boje...

Dzona generalnie nic się nie stało, mam umówioną wizytę w środę, ale znalazłam lepszego lekarza i chciałam zadzwonić i sie umówic i przy okazji zapytać o tą infekcje bo ciągle mnie swędzi :)

To super, że mąż tak się cieszy. Pewnie dumny jak paw, co? Ja na bb będę od rana, więc będę czekać na dwa testy z II:-) Chyba, że wymięknę i będę czekać na trzy;-) A AniaB w końcu testuje czy nie?

Dzona generalnie nic się nie stało, mam umówioną wizytę w środę, ale znalazłam lepszego lekarza i chciałam zadzwonić i sie umówic i przy okazji zapytać o tą infekcje bo ciągle mnie swędzi :)
Aha, to sama nie wiem. Zależy do której normalnie przyjmuje, jeśli do późna to pewnie nie byłby problem jakbyś zadzwoniła. A nie lepiej byłoby zadzwonić jutro? Wszystko zależy od "elastyczności" lekarza.

reklama
Do góry