reklama
Bobo nie testowałam bo nie mam okresu już 3 dni a test wyszedł pozytywny i stwierdziłam, że nie ma sensu
Dzona suwaczka ciążowego nie robiłam bo to póki co 3 tydzień i 5 dzień nie wiem czy to nie za wcześnie, no i najważniejsze jeszcze nie jest ciąża potwierdzona przez ginekologa.
Mam teraz problem z tą infekcją, cholera swędzi jak nie wiem smaruje się clotrimazolum pani w aptece powiedziała, że można
Jeny ja tez mam urodziny w marcu to jesteśmy rybki?
Dzona suwaczka ciążowego nie robiłam bo to póki co 3 tydzień i 5 dzień nie wiem czy to nie za wcześnie, no i najważniejsze jeszcze nie jest ciąża potwierdzona przez ginekologa.
Mam teraz problem z tą infekcją, cholera swędzi jak nie wiem smaruje się clotrimazolum pani w aptece powiedziała, że można
Jeny ja tez mam urodziny w marcu to jesteśmy rybki?
Ostatnia edycja:
D
Dzoana.a
Gość
Marta, w sumie rozumiem, że czekasz na obiektywne potwierdzenie ciąży Ja pewnie nawet jak zobaczę na 10 testach II to nie uwierzę dopóki nie zobaczę na USG:-)
Zmykam już, bo jutro muszę wstać o 4, na 6 niestety do pracy:-( Dobranoc
Zmykam już, bo jutro muszę wstać o 4, na 6 niestety do pracy:-( Dobranoc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Marysia77
Fanka BB :)
Witajcie wieczorowa pora, MARTA gratulacje i powodzenia reszcie dziewczyn &&&&&&&&&&&&&&&&&. U mnie 14 tydzien a brzuszka nie widac ale z synkiem tez tak mialam :-)
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dziewczynki co tu taka cisza?
ja wlasnie obzarlam sie salatka grecka mniammmmm i ledwo zipie hihi :-)
ja wlasnie obzarlam sie salatka grecka mniammmmm i ledwo zipie hihi :-)
bobofrutek
jane moj maz jest baran i zodiakalny i nie tylko hihi :-) ja jestem skorpion :-)
joweg gdzie sie podziewasz Kochana moja?
joweg gdzie sie podziewasz Kochana moja?
Ostatnia edycja:
ja rybka
bobo co do mdłości to nie mam może przyjdą, ale cyce mam większe i bolą jak djabli, zaparcia i nadal boli mnie brzuch a tak to nie mam żadnych objawów, zastanawiam się czy oby na pewno jestem w ciąży :/
a no i spac cały czas mi sie chce
bobo co do mdłości to nie mam może przyjdą, ale cyce mam większe i bolą jak djabli, zaparcia i nadal boli mnie brzuch a tak to nie mam żadnych objawów, zastanawiam się czy oby na pewno jestem w ciąży :/
a no i spac cały czas mi sie chce
KatyB
Fanka BB :)
bobo kochana dziekuje ale na moje oko mozesz poluzowac......az taka szczesciara to ja nie jestem ja to dobije do 30 cyklu staran pewnie
aniab chyba sobie juz odpuscila, tempka poszla w dol....no ale wsparcia trzeba i pozytwynego myslenia ....zreszta dla kazdej ktorej albo tempka leci albo juz @ przyszla
Rozia sliczny juz cie pamietam
Jane i jak po imprezce z kolezankami????;-)
Bobo ty po greckiej a ja wcinam z mozarella
aniab chyba sobie juz odpuscila, tempka poszla w dol....no ale wsparcia trzeba i pozytwynego myslenia ....zreszta dla kazdej ktorej albo tempka leci albo juz @ przyszla
Rozia sliczny juz cie pamietam
Jane i jak po imprezce z kolezankami????;-)
Bobo ty po greckiej a ja wcinam z mozarella
reklama
bobofrutek
Kochana jestes jestes w ciazy i ciesz sie nia zamiast sie zamartwiac :-)
Podziel się: