reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

no taką mam nadzieję, że to będzie szczęśliwy cykl, poza tym mam urodziny w marcu więc szczęśliwie by się złożyło :)))))

gratuluję 8 latek!!!!!!!!

reklama
Bobo nie testowałam bo nie mam okresu już 3 dni a test wyszedł pozytywny i stwierdziłam, że nie ma sensu :)
Dzona suwaczka ciążowego nie robiłam bo to póki co 3 tydzień i 5 dzień :) nie wiem czy to nie za wcześnie, no i najważniejsze jeszcze nie jest ciąża potwierdzona przez ginekologa.
Mam teraz problem z tą infekcją, cholera swędzi jak nie wiem :( smaruje się clotrimazolum pani w aptece powiedziała, że można :)
Jeny ja tez mam urodziny w marcu to jesteśmy rybki?

Ostatnia edycja:
Marta, w sumie rozumiem, że czekasz na obiektywne potwierdzenie ciąży:-D Ja pewnie nawet jak zobaczę na 10 testach II to nie uwierzę dopóki nie zobaczę na USG:-)
Zmykam już, bo jutro muszę wstać o 4, na 6 niestety do pracy:-( Dobranoc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
jane moj maz jest baran i zodiakalny i nie tylko hihi :-) ja jestem skorpion :-)
joweg gdzie sie podziewasz Kochana moja?

Ostatnia edycja:
ja rybka :)
bobo co do mdłości to nie mam może przyjdą, ale cyce mam większe i bolą jak djabli, zaparcia i nadal boli mnie brzuch a tak to nie mam żadnych objawów, zastanawiam się czy oby na pewno jestem w ciąży :/
a no i spac cały czas mi sie chce

bobo kochana dziekuje ale na moje oko mozesz poluzowac......az taka szczesciara to ja nie jestem ja to dobije do 30 cyklu staran pewnie :zawstydzona/y:
aniab chyba sobie juz odpuscila, tempka poszla w dol....no ale wsparcia trzeba i pozytwynego myslenia ....zreszta dla kazdej ktorej albo tempka leci albo juz @ przyszla:tak:
Rozia sliczny juz cie pamietam:-D
Jane i jak po imprezce z kolezankami????;-)
Bobo ty po greckiej a ja wcinam z mozarella :-D

reklama
Do góry