reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
hej już dziś jestem....
ale trochę mam nadrabiania więc się odrazu zabieram za czytanie.
póki co wiem tylko o scotland i GRATULACJE Kochana!!!!!!!!!

Viola - u mnie tez ten suwaczek jest troszkę inny, bo nie polski, i nie dość ze na suwaczku mam ze dziecko ma ok 14 cm a to nie możliwe to waga pokazuje ok 100gram a moje ma 136gram :-D także wiesz tak jak pisze Kartrina to są takie podstawowe dane a dziecko przeciez i tak rozwija sie indywidualnie :)

No a ja tez myle Was dziewczyny, tzn jak pisze nick to musze sie cofnąć i luknąć bo zapominam czy to pisała Roza czy Rozia

Roza no i suwaczek jak tralala :)
Katy to co jutro bedą II krechy ?????????? :-D oh czuję ze właśnie tak bedzie :tak:
Malami no i jak sprawa???????????????????????????????? topór wojenny zakopany ?????

A ja jutro wybieram sie znów do lumpu :laugh2: ale tym razem chce sweterek dla siebie wygrzebać, mam nadzieje ze coś znajde bo spodnie mam ale juz sie nie mieszcze w sweterki :-( buuuuuuuuuuuuu

Dziewczynki jak macie w poblizu AUCHAN to polecam sa przepiekne bodziaki za 4,99 oczywiscie kupilam od razu 4 :-):-):-):-) niebieskie jakby co he he

Witajcie Babeczki
To jak Katy myślisz? Co jutro bedzie?
Scotland gratuluję...:tak:
Oj nie mogę się doczekać kiedy mi bedziecie gratulować.
Powiedzcie mi jakie wózki macie/planujecie ?

reklama
Kurcze, strasznie mnie korci ten test:wściekła/y: Nie wytrzymam do poniedziałku, kurde, no nie mam żadnych objawów ani na @ ani na ciążę, no i ta temperatura. Może rzeczywiście owulacja mi się spóźniła?

Do góry