D
reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dzoana a Ty kiedy sikasz na tesciora?
D
Dzoana.a
Gość
Bobo, nie wiem czy powinnam, bo ta moja tempka to masakra. Może to spóźniona owulacja, ale aż o 10 dni? Sama nie wiem, chciałam jutro siurnąć lub w niedzielę, boję się mieć nadzieję, już tyle razy się zawiodłam:-(
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
dzoana jak ja sikam to patrze aby na jedna kreche bo na druga szybko liczyc nie moge niestety ale tez siuram sobie a co bede sobie siurania odmawiac hihi tyle mojego, teraz czekam do poniedzialku jak nie bedzie wrednej @ to siurne :-)
D
Dzoana.a
Gość
Bobo, pewnie nie wytrzymam i jutro lub w niedzielę siknę. Mam jeden test, więc muszę dobrze wybrać:-)
katrina115
Potrójna Mama
witajcie
Scotland - GRATULACJE!!
Viola - wiesz w suwaczku są średnie wymiary dziecka podane, a u ciebie jeszcze dodatkowo nietolerancja glukozy, więc dziecko większe. Tym się nie sugeruj do końca, bo sama wiesz, że są odchylenia w jedna i drugą stronę.
Scotland - GRATULACJE!!
Viola - wiesz w suwaczku są średnie wymiary dziecka podane, a u ciebie jeszcze dodatkowo nietolerancja glukozy, więc dziecko większe. Tym się nie sugeruj do końca, bo sama wiesz, że są odchylenia w jedna i drugą stronę.
hej dziewczynki!
kończę pracę i uciekam do domku. ale wpadam z samego rana
katy trzymam kciuki za jutrzejszą tempkę i liczę na dobre wiadomości.
wszystkim życzę udanego wieczorku i do jutra.
ps. jeszcze tak mnie nie muliło. już prawie ściskałam kibelek. masakra. ale dla maluszka wszystko.
kończę pracę i uciekam do domku. ale wpadam z samego rana
katy trzymam kciuki za jutrzejszą tempkę i liczę na dobre wiadomości.
wszystkim życzę udanego wieczorku i do jutra.
ps. jeszcze tak mnie nie muliło. już prawie ściskałam kibelek. masakra. ale dla maluszka wszystko.
reklama
Podziel się: