reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Bobo, losiczka tak czekam na @ stracilam nadzieje pare dni temu

W ostatnim cyklu jakos tydzien przed@ wyczulam spore zgrubienie w jednej piersi, napoczatku sie wystraszylam ale lekarz wyjasnila ze tak sie moze robic przed okresem i miala racje w trakcie @ cycol byl juz normalny. I w tym cyklu tez od paru dni wyczuwam taka kule twarda i troche boli wiec @ zapewne sie pojawi bo w ciazy bym czegos takiego nie miala chyba...
Drugi cycek tez troche pobolewa chyba troche mocniej niz w ostatnim cyklu, szyjka twarda, nisko sluz mleczny nie duzo go.

W sobote testuje rano mam niby te czule testy ale nie wiem czy naprawde sa super czule bo mialy tez zle opinie.

reklama
O ile faza lutealna znowu bedzie trwala 10 dni to malpiszon zapuka do mnie jutro, ale to bedzie dopiero 27 dzien cyklu, a cykle po implancie mam bardzo nieregularne

Dziewczyny padalca oczywiście nie zapraszam i nie mam zamiaru nawet wspomnieć o tym mojemu mężowi ;) bo nie daj Boże chciałby go zaprosić, a tak to co innego- nie zapraszamy i koniec kropka ;) w ogóle o tym nie będę wspominać, a jakby co to kolacja dla teściów i domowników ;) hehehe... przecież ja się nie mogę denerwować.
zapytałam o zdanie siostrę męża i ona powiedziała wprost- ja bym nie zapraszała, ale zrobisz jak uważasz ;)
nie zamierzam więc, a dzisiaj to juz chyba za późno by zapraszać ;) na szczęście ;)

niestety mój mąż jest dokładnie taki sam jak jego mama- dla świętego spokoju będzie mu ustepował i "bronił" go bo to przecież brat. Ale jak dla mnie sprawa jest oczywista- brat, nie brat- nikt przy zdrowych zmyslach tak nie postępuje, więc u mnie jest przegrany. ;) no a mój mąż będzie chciał za wszelką cenę zachować rodzinne stosunki. czego ja zrozumieć nie mogę ;) tak samo jak teściowie- złego slowa nie dadzą o synusiu (tfu tfu- parszywy padalec) powiedzieć

Scoti- ja tam nic nie chcę mówić, ale zrób słoneczko jutro ten test ;)

Bobo- bardzo dobre podejście ;)

scotland kusi tescik wiem ze kusi hihi :-) szczegolnie ze to sa te czule i jest szansa ze ciaze wykryje szybko :-) komu przed terminem @ te testy wykryly?

reklama
Do góry