reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Rozia ja niestety nigdy w życiu nie wypiłam jeszcze grama kawy ;) więc niestety ja odpadam ;) chyba że na herbatkę ;)

Scoti- no ja jakby co przeczytam dopiero w poniedziałek, bo w weekend nie mam do Was dostępu ;(

Rozia ja poproszę i to taka z wkładka na rozgrzanie :-) a snieg to chyba nie mam zamiaru przestac tu padac!!

losiczka coś tam jej napisałam :)
scotland no ja także myślę ze nie masz co czekać juz na @ no i siknij kobieto, co ci szkodzi, a nóż ....:-D

a ja w koncu zrobiłam nalesniki z serem i odsmażame na masle ze śmietanką słodką :) pyyyyyycha :)

scotland to trzymam za Ciebie kciukasy mocno mocno!!!! Bo temperaturkę masz rzeczywiście obiecującą!! :-D
Rozia na kawkę to jestem chętna bo coś sen mnie zaczyna nużyć ;-)

scotland ciezarnym sie nie odmawia bo cie myszy zjedza hihi a ilonka i karolinka sa w ciazy w im odmowic nie mozesz wiec mykaj do kibelka i siknij :-)

reklama
Karola herbatka też się znajdzie i to nawet smakowe, jeśli lubisz:-)

Malami, suonko to zapraszam, właśnie się woda zagotowała :-)

scotland Bobo ma rację :-) Aczkolwiek wiem,że się z Katy umówiłaś i pewnie byłoby jej przykro, ale w takim razie namówmy też Katy:-)

scoti dawaj zdjęcie szybciutko :)

Do góry