reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
ależ Wy dużo piszecie, ja Was nie nadganiam :D to znaczy nadganiam, ale jak zaczynam pisać odpowiedź to połowy tego co miałam napisać już nie pamiętam :D

Karolina chyba wszystkie mamy stracha, ja się stresuję przed kolejną wizytą, mam w środę usg genetyczne, mam nadzieję, że Fasolka okaże się duża i da się ją ładnie zmierzyć :) w każdym razie najchętniej bym do środy spała.

Roszpunka rany współczuję Ci z lekarzem, ja chodzę państwowo, zupełnie za nic nie płacę (no chyba, że dodatkowe usg, jak genetyczne, bo na nfz mają za słaby sprzęt), jak dostałam skierowanie na krew to mi 7 fiolek pobrali :O i potem jak wyszło coś źle to wszystko szybko szło, tak więc jestem zadowolona. Myślę, że po prostu zrób badania tak, jak mówią dziewczyny zamiast tracić nerwy na kolejnych lekarzy, a z drugiej strony rozumiem Cię, że pewnie chciałabyś mieć jednego dobrego. A czytałaś opinie w necie? może warto?

Scotland nooooo trzymam kciuki! :D

hahaha..... bobo- moja znajoma ostatnio powiedziala to samo ;)))

scoti- ja pikolę ;) wiedziałam ;) no i powtórz jutro z porannego to zobaczysz na 100 % ;) czekam na zdjęcie, ale po cichutku już Cię ściskam ;)

polisia- dokładnie- ja do tej pory byłam jakoś dziwnie spokojna o moje maleństwo przed wizytami, a teraz się zaczęłam denerwować, bo w niedzielę wiadomość od piąteczki, w poniedziałek od mojej znajomej z pracy i jakoś tak wszystko razem, choć staram się nie myślec nie potrafię tych czarnych scenariuszy odgonić ;) no ale jestem (staram się być) dobrej myśli i czekam z utęsknieniem środy- w weekend na szczęście nie będę miała czasu myśleć, bo robota i goście, ale od poniedziałku zacznie się odliczanie ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no a miałam własnie isc spać , wiec scotland szybciutko dawaj fotkę :) ale by mnie ominęło nooooooo

Do góry