reklama
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
wiolka napewno nie ma fasoli poprostu mi sie cykle poprzesuwaly po poronieniu. pozostalo czekac na @
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
wiolka bo wydaje mi sie po pierwsze ze jak byly plodne wg nowego cyklu to my nie seksowalismy sie bo mnie brzuch bolal ale kurde wlasnie nie pamietam hihi a po drugie nie czuje jakos fasoli, dosc juz sie jedno krechowych testow naoogladalam nie chce rozczarowania, czekam na @ i tyle jakbym wiedziala ze mam tak dlugie cykle to stalaibysmy sie a ja myslalam ze to @ idzie wiec olalam
wiolka23
Fanka BB :)
BOBO- zobaczysz co czas pokaze ale tak pocichu trzymam&&&&&&&&&&&&:-) mój mąż nie bardzo wierzy w liczenie cykli i codziennie mnie skłania do boboseksów i mówi mi a jak dziś jest ten dzień? zanim zdąże zajść w ciąże to chyba mnie wykończy
bietka84
szczęśliwa :)
karolina obiecuje, że na L4 będę częściej 22.02 mam wizyte, więc od czwartku możecie się mnie spodziewać.
|Dzięki Violu i Ilonko miałam przeczucia, że bedzie syn po prostu pierwsze 12 tygodni spedziłam w kibelku i tak sobie mówiłam że kobieta kobiecie by tego nie zrobiła, więc tylko chłop może tak wymęczyć kobietę i jest chłop hehehehehe
ja aktualnie biorę femibion natal 2 + blue mag jedyny-czyli magnez. Takie zalecenia od gina.
Ilonko ja miałam połówkowe dokładnie 18 tyg + 5 dni, ale to było połączone z genetycznym ( moja teściowa ma wrodzoną wade serca, kiedyś się pochwaliłam lekarzowi i kazał nam zrobić badania przesiewowe, genetyczne 3-4 D; fajna sprawa tylko koszt 230 zł ) i to bdanie na 100% pokazało synka
suonko pamiętam dokładnie kiedy do nas dołączyłaś - po zrobieniu przeze mnie testu :-)
buziaki
|Dzięki Violu i Ilonko miałam przeczucia, że bedzie syn po prostu pierwsze 12 tygodni spedziłam w kibelku i tak sobie mówiłam że kobieta kobiecie by tego nie zrobiła, więc tylko chłop może tak wymęczyć kobietę i jest chłop hehehehehe
ja aktualnie biorę femibion natal 2 + blue mag jedyny-czyli magnez. Takie zalecenia od gina.
Ilonko ja miałam połówkowe dokładnie 18 tyg + 5 dni, ale to było połączone z genetycznym ( moja teściowa ma wrodzoną wade serca, kiedyś się pochwaliłam lekarzowi i kazał nam zrobić badania przesiewowe, genetyczne 3-4 D; fajna sprawa tylko koszt 230 zł ) i to bdanie na 100% pokazało synka
suonko pamiętam dokładnie kiedy do nas dołączyłaś - po zrobieniu przeze mnie testu :-)
buziaki
reklama
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
bietka ojjjjj mnie tak samo Jaś wymęczył ale do 7 miesiąca a teraz chyba to córa skoro taka spokojna, mamusia czuję sie od początku bosko hihihi fajnie pomażyć sobie ah no i te poprzednie ciąze tez dały mi w kość a raczej ta z aniołkiem a mnie sie wydaje ze to był tez syn bo sex w owu był wiec tak mi sie zdaje ze teraz własnie moze być dziewczynka , wiec moze źle znosze ciąze z chłopczykami a dobrze z dziewczynkami albo po prostu każda ciąza jest inna i juz no ale nie ważne
Ostatnia edycja:
Podziel się: