reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

BOBO - to coś wisi w powietrzu:happy: czyżby nastepna fasolinka? testy nie zawsze są wiarygodne,podobno ten test z krwi jest bardzo dobry i szybko hormon wykrywa może sobie zrób?:-)

reklama
BOBO- zobaczysz czekaj jeszcze na @ a jeśli dalej jej nie będzie to może jest nadzieja:happy:Dlaczego uważasz ze fasolki napewno nie ma?

wiolka bo wydaje mi sie po pierwsze ze jak byly plodne wg nowego cyklu to my nie seksowalismy sie bo mnie brzuch bolal ale kurde wlasnie nie pamietam hihi a po drugie nie czuje jakos fasoli, dosc juz sie jedno krechowych testow naoogladalam nie chce rozczarowania, czekam na @ i tyle jakbym wiedziala ze mam tak dlugie cykle to stalaibysmy sie a ja myslalam ze to @ idzie wiec olalam

BOBO- zobaczysz co czas pokaze ale tak pocichu trzymam&&&&&&&&&&&&:-) mój mąż nie bardzo wierzy w liczenie cykli i codziennie mnie skłania do boboseksów i mówi mi a jak dziś jest ten dzień?:-D zanim zdąże zajść w ciąże to chyba mnie wykończy:eek::happy:

karolina obiecuje, że na L4 będę częściej :) 22.02 mam wizyte, więc od czwartku możecie się mnie spodziewać.
|Dzięki Violu i Ilonko:) miałam przeczucia, że bedzie syn :) po prostu pierwsze 12 tygodni spedziłam w kibelku i tak sobie mówiłam że kobieta kobiecie by tego nie zrobiła, więc tylko chłop może tak wymęczyć kobietę i jest chłop :) hehehehehe
ja aktualnie biorę femibion natal 2 + blue mag jedyny-czyli magnez. Takie zalecenia od gina.
Ilonko ja miałam połówkowe dokładnie 18 tyg + 5 dni, ale to było połączone z genetycznym ( moja teściowa ma wrodzoną wade serca, kiedyś się pochwaliłam lekarzowi i kazał nam zrobić badania przesiewowe, genetyczne 3-4 D; fajna sprawa tylko koszt 230 zł ) i to bdanie na 100% pokazało synka :)
suonko pamiętam dokładnie kiedy do nas dołączyłaś - po zrobieniu przeze mnie testu :-)

buziaki

BIETKA-gratuluje to fajnie że troche wcześniej zobaczyłas płeć dziciątka,mówisz że cię synuś wymęczył?to twoja pierwsza ciąża?:happy:

wiolka tak, pierwsza :) choć wcześniej była pozamaciczna i miałam zabieg
w karcie ciąży mam napisane ciąża II poród I.

BIETKA-teraz wszystko wporządku jak widać:-)dzidzia sobie rośnie a za niedługo poród i możliwość zobaczenia swojego szczęscia:happy:zadroszcze troche ciąży ale tych spotkań z kibelkiem nie:-D

reklama
bietka ojjjjj mnie tak samo Jaś wymęczył ale do 7 miesiąca a teraz chyba to córa skoro taka spokojna, mamusia czuję sie od początku bosko hihihi :) fajnie pomażyć sobie :) :tak: ah no i te poprzednie ciąze tez dały mi w kość a raczej ta z aniołkiem a mnie sie wydaje ze to był tez syn bo sex w owu był wiec tak mi sie zdaje ze teraz własnie moze być dziewczynka , wiec moze źle znosze ciąze z chłopczykami a dobrze z dziewczynkami albo po prostu każda ciąza jest inna i juz :) no ale nie ważne :)

Ostatnia edycja:
Do góry