reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

ILONA- w ciązy można sobie czasem pozwolić bo nadmiar wszystkiego też szkodzi:-)mnie mała ciągła na sanki ale cały czas u nas sypie i w końcu nie poszłyśmy,nadrobimy jutro bo i tak musimy iść kupić jakąś sukienke bo z wszystkiego wyrosła:eek:

reklama
Bobo masz rację, niektóre dziewczyny są tak zpuszczone, że szok mam nadzieję, że ja nie doprowadzę do takiego stanu siebie he he he

ohh ja juz obmyslam plan dla siebie mam nadzieje ze szybko zleci hehe troche wiecej kilkogramow niz w ciazy przybedzie ;p

Ja sie troszkę boję ze po porodzie bedzie mnie to dużo kosztować aby schudnąć itd, no ale dam rade !!! napewno sie wezmę za siebie bo wiem jak sie źle czułam po porodzie z Jasiem, raz chudłam raz tyłam i tak w kółko, ale teraz przede wszystkim chce karmić do bólu, i wiadomo wtedy dieta przy tym wiec licze ze szybko zrzuce a resztę wypocę przy ćwieczeniach :-D

Dziewczyny mam do was pytanie:sorry: powiedzcie mi czy któraś z was stosowała przed zajściem w ciąże jakieś witaminy?I czy można bez konsultacji z ginem?:eek::-)

Katt a ile kosztuje ?
Czytałam gdzieś na forum że można go używac kurcze, mam go w domku akurat :/

Ostatnia edycja:
reklama
wiola łykaj kwas foliowy sobie na razie i tyle, nie trzeba wiecej :)
kochane cięzarówki jakie teraz witaminy bierzecie ??????????????????????????? Bo ja brałam kwas foliowy no ale ze mam wyniki OK to na razie nie kupiłam nic, ale tak myslę ze chyba kupie i bede brać witaminki jakieś ale nie wiem jakie . z Jasiem brałam Falvit mama !

Do góry