Z
reklama
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
A mnie banan z twarzy nie z chodzi :-):-):-) caly czas mam przed oczami te malusienkie serdunio :-):-):-)
Bietka oczywiscie gratuluje synusia :-):-):-)
Bietka oczywiscie gratuluje synusia :-):-):-)
Moja siostra ma dwie córeczki i obydwiema wymiotowała do 6 miesiąca, więc chyba nie ma reguły, bo tak samo miała moja koleżanka
Ja narazie dopukac sie dobrze czuję, choc wizytę potwierdzenia ciaży mam w środę to myślę, że brzuszku chyba coś jednak jest he he he
Ja narazie dopukac sie dobrze czuję, choc wizytę potwierdzenia ciaży mam w środę to myślę, że brzuszku chyba coś jednak jest he he he
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
No musi byc :-) nie ma innej opcji hi hi
Zagubiona pysznosci ty to zdolniacha jestes w kazdej dziedzinie. Ja niestety zadnego paczusia nie zjadlam poprostu nie mam ochoty .
Zagubiona pysznosci ty to zdolniacha jestes w kazdej dziedzinie. Ja niestety zadnego paczusia nie zjadlam poprostu nie mam ochoty .
Ostatnia edycja:
Z
zZagubiona
Gość
hehe zdolnosci z paczki hihi ;p
wiolka23
Fanka BB :)
MARTA-na pewno ktoś w tym brzuszku zamieszkał:-)ja ze swoją córką ciąże dobrze znosiłam nie wymiotowałam ani razu to chyba od kobiety organizmu zależy,mam nadzieje ze kiedyś 2 ciąże też będe miała bez ekscesów a ty nas bedziesz informowała jak sie czujesz
reklama
Zagubiona tak cukrzycowa dieta jem 6 posiłków dziennie ale takich jak ja to mówie jałowych,w poniedziałek mam wizytę u diabetologa może pozwoli jeść więcej
Bietka to mój synek bardziej wyrozumiały nie męczył mamusi ja nie wymiotowałam
Ja nie biorę żadnych witamin po odstawieniu foliku biorę jod i tera dodatkowo żelazo bo mi hemoglobina spadła.
Bietka to mój synek bardziej wyrozumiały nie męczył mamusi ja nie wymiotowałam
Ja nie biorę żadnych witamin po odstawieniu foliku biorę jod i tera dodatkowo żelazo bo mi hemoglobina spadła.
Podziel się: