reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
kochana no własnie do tej pory także miałam super wyniki wiec nie brałam nic, teraz bede robić krew to zobacze jak bedą dobre to sie tez wstrzymam ale zapytam gina o to jeszcze, choć staram sie jesc dużo warzyw i owoców :)

ILONKO-ja biore od listopada kwas foliowy,wyniki mam dobre więc może faktycznie nic więcej nie trzeba narazie a co do witamin to ostatnio czytałam ulotke wyszła linia prenatal witamin dostosowana do wieku ciąży,może akurat są dobre:-)

ojjjj to było moje utrapienie od połowy ciązy z Jasiem :crazy: teraz na razie NIC, ( odpukać ) :laugh2:
wiola jak masz dobre wyniki to po co w sumie brać, kwas teraz najważniejszy a potem jak zajdziesz w ciąze to moze kupić jakieś specjalne jak bedziesz chciała :)

BOBO- 25 podobno jeśli przyjdzie na czas nie wiem czy jest sens robić test bo odkąd się staramy to już 2 razy byłam u mojego gina na usg dopochwowym i znowu za 2tyg. mam iść robi mi tam jakieś zdjęcia i śledzi postępy chodż tych chyba nie ma:sorry:.A ty?

u mnie to lamia bo kaleka jestem kilka razy skrecilam kostki 2 razy kolano wybilam i raz zlamalam noge wiec kazda zmiana pogody i mnie trzesie hehe

zZAGUBIONA- to masz faktycznie przechlapane ja na szczęście nigdy nie miałam nic złamanego:eek: ILONA może faktycznie racja:-)

reklama
Do góry