Wiolka, no właśnie każda ciąża inna i zależy od organizmu kobiety, chociaż jak czytam te fora różne to większość osób wymiotuje już od pierwszego miesiąca, ale myślę, że na mnie przyjdzie czas jak na razie się dobrze czuję, tylko mnie brzuch boli jakby mi się tam poszerzało wszystko, ale to już pisałam wcześniej. Mam schizę że pójdę w środę do gina a on mi powie, że tam nic nie ma :/
reklama
asiczka31
Fanka BB :)
HejkaWpadam sie przywitac i troche was poczytac choc za duzo pewnie nie da mi sie nadrobicDziewczyny,zaczelam brac luteine,ale ona nie dobra!!!ale w slusznej sprawie wiec jest ok,mam pytanko do was.czy luteina wplywa jakos na temperature?mialam ja brac od 16 dc no i tak zaczelam,mysle ze owulka byla troszke wczesniej,moze ktorac z was spojrzalaby na moj wykresik i ocenila czy faktycznie owulka sie pojawila...dla mnie te wykresy to ciagle uczenie sie...Kurcze dzisiaj zalapalam dola...kolezanka obwiescila(juz chyba 5 kol) ze bedzie miala dzidziusia jupiii,,,a ja sie poczulam jakos az niedobrze sama ze soba bo taka bardzo zazdrosna i az plakac mi sie chce...ach...wiem ze wkoncu moze sie doczekam chociaz z tymi moimi cyklami...prosze,moze cos wyczytacie z tego mojego enpr,czy ja ok wszystko zapisuje.ja was teraz troszke nadrobie.
Z
zZagubiona
Gość
viola wiesz co szczerze to nie koniecznie musisz miec cukrzyce ja np po 50g glukozy mialam wysoki wynik ale teraz robie pomiary glukometrem i szczerze jem normalnie i cukier w normie mam dzis np po 2 paczkach mialam 113 a mozna miec 90-120mg/dl, zazwyczaj mam po posilku po nizej 90 nawet
Asiczka ja też tak miałam, nawet stany depresyjne przez to przeszłam. Wszystkie koleżanki w ciąży a ja nie, ale u mnie na początku to mąż nie chciał i rok z nim walczyłam, będzie dobrze głowa do góry doczekasz się dzidzi w końcu zobaczysz, bądź tylko cierpliwa i nie poddawaj się trzymam kciuki za Ciebie i na pewno się uda
asiczka31
martasx to wiesz o czym mowieJejku ja nigdy bym nie przypuszczala ze jeszcze sie zdecyduje i ze az tak mnie "weźmie"!!!Jak to baby baja z tym zegarem biologicznym to sie w glowie nie miesci!!wszyscy mowia zeby wyluzowac,ale jakkkk hehe???jak juz by sie chcialo teraz juz...ach....no itak nie pozostalo nic jak czekac...przeciez wkoncu musi sie udac...chyba..
-Lorelain-
wiola łykaj kwas foliowy sobie na razie i tyle, nie trzeba wiecej
kochane cięzarówki jakie teraz witaminy bierzecie ??????????????????????????? Bo ja brałam kwas foliowy no ale ze mam wyniki OK to na razie nie kupiłam nic, ale tak myslę ze chyba kupie i bede brać witaminki jakieś ale nie wiem jakie . z Jasiem brałam Falvit mama !
- ja biore prenatal complex
losiczka - bardzo się ciesze z tak wspaniałych wieści ... to cudownie zobaczyć pulsujące serduszko =) ... wiem jaka szczesliwa chodzisz bo ja tez tak mam po kazdej wizycie ... tobie tez tak brzuch wywaliło?... bo ja nawet normlanie siedziec nie moge bo czuje jak ten brzuch sciskam
zapominajka - ja wpierdzielilam dzisiaj 5 piączków, ale twoje tez łapie i pożeram :-)
ja dzisiaj faworków nie piekłam (ale za to jutro je zrobie bo mam ochote) bo woe włączono o 17:30. Okaząło sie że wybilo wode i zalewąło piwinice więc akcja bez ostrzeżenia, ale wpadła koelżanka z synkiem i przyniosła różne smaki pączków
pokazac wam mój brzuch 2 tygodnie później?
bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
lori pokazuj brzuch :-)
asiczka wiem co czujesz, jednak Kochana bylo Ci dane juz byc mama wiesz jak to jest czuc malenstow i miec je przy sobie my tu jeszcze tego zaszczytu nie doswiadczylysmy wiec tez jest nam smutno a moze jeszcze nawet smutniej :-(
losiczko pokazesz nam fotki kropka?
dziewczynki powiedzcie mi czy robienie brzuszkow i inne cwczenia moga jakos zaszkodzi fasoli zakladajac ze jeszcze nie wie sie o ciazy?
asiczka wiem co czujesz, jednak Kochana bylo Ci dane juz byc mama wiesz jak to jest czuc malenstow i miec je przy sobie my tu jeszcze tego zaszczytu nie doswiadczylysmy wiec tez jest nam smutno a moze jeszcze nawet smutniej :-(
losiczko pokazesz nam fotki kropka?
dziewczynki powiedzcie mi czy robienie brzuszkow i inne cwczenia moga jakos zaszkodzi fasoli zakladajac ze jeszcze nie wie sie o ciazy?
asiczka31
bobofrutek masz zupełna racje i moze to faktycznie takie egoistyczne to moje myslenie(Ale wierze ze i wy wkoncu posmakujecie tego jak to jest byc mama
lori pokazuj brzucholka!!!
lori pokazuj brzucholka!!!
reklama
-Lorelain-
Podziel się: