reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Karolina he he ja też lubię, ale gotować.....ehh, najlepiej coś na szybko i w jednym garnku.
Lubię bardzo zapiekanki, ale też za specjalnie pomysłów na nie nie mam. Noga jestem w te klocki.:tak: dlatego podziwiam.

Ból głowy nareszcie mi przeszedł:)

reklama
Witam:)

Bietka gratuluję synka:)

Losiczka
gratuluję udanej wizyty i bijącego serduszka:)

Ilonko mój lekarz robi połówkowe między 18 a 22 tygodniem ale niektórzy robią między 20 a 24 więc jak pójdziesz w 19 tyg to później będziesz miała wizytę w 23 tygodniu więc któreś z tych będzie połówkowe:)

Powiem wam,że narazie sama z siebie przeszłam na dietę bo wizytę u diabetologa mam w sobotę i strasznie cierpię:( Ciągle jestem głodna boli mnie głowa:( echhh

Hej jestem i ja już po pracy, właśnie robię gulasz na obiadek :) i zobaczę co tam napisałyście

A mam jeszcze pytanie czy w ciąży można używac clotrimazolum ?

Bietka gratulację udanej wizyty mam nadzieję, że ja też ujrzę niedługo malutkie serduszko bardzo się cieszę, że wszystko ok.

Ostatnia edycja:
losiczka przede wszystkim mega GRATULACJĘ SKARBIE !!!!!!!!!!!!!!! NAWET NIE WIESZ JAK JA SIE CIESZE ZE OKRUSZEK TAK SOBIE ŚLICZNIE ROŚNIE U MAMUSI W CIEPŁYM BRZUSZKU :-D
Bietka witaj kochana, pare dni temu własnie pytałam o Ciebie i proszę jesteś :) Gratuluję syneczka :) super :) czyli można miec tak wcześnie połowkowe usg jednak :) świetnie :) Igorek piękne imię :) :tak:

a Ja padłam razem z Jasiem :szok: a teraz wróciliśmy ze spacerku :) fajnie nie jest zimno ale cięzko sie idzie po tych zaspach !!!!!!!!!! spotkaliśmy po drodzę mojego tatę, jechał z pracy no ale jak zobaczył Jasia musiał sie zatrzymać hehe jaś zadowolony nie chciał dziadka puścić :) a teraz wcinam pączka juz drugiego :eek: ale dziś można i nie mam wyżutów sumienia !!! :) ale od jutra basta :)

zagubiona widzialas jak ta laska z tym 3 tyg malenstwem cwiczyla? jeju takie malenkie bylo ale trzeba powiedziec ze laska miala sposoby na cwiczenie. ja mam kumpele ktora odkad wyszla za maz i urodzila dziecko wyglada ja baba taka ze wsi od krow a ma dopiero niecale 25 lat a wyglada masakrycznie .

reklama
Do góry