reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zaczynamy staranka :)

Losiczko- mówiłam Ci przecież, że Wiewióra w końcu zdobyła swojego żołedzia ;))) Cieszę się razem z Tobą i raz jeszcze bardzo Ci gratuluję ;)

Ilonko- no Ty z tymi obiadami to tak jak moja teściowa, a ja nie lubię odgrzewanego mięsa i nie wszystko da się przygotować wczęśniej- zupy, gulasze, pieczenie ok, kotlety, ziemniaki muszą (jak dla mnie oczywiście) by ć świeże ;)
ja porządek lubię- ale pedantką nie jestem.

bietka ;) uważaj z tym synkiem, bo Viola miała mieć córcię na 99% a dwa tygodnie później na 99% chłopak ;)))

reklama
Losiczka MEGAAAA GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nie zapomniałam o WAS moje kochane :*
podczytuje Was wieczorami... ale jak wracam z pracy to padam na twarz... Kobieta w ciąży okropnie się męczy...
zwiększyli mi zakres obowiązków... a to chyba niezgodne z prawem - dlatego chcę iść po L4.
Ciągnę 3 etaty.... nie mam siły... kiedy mam odpoczywać jak nie teraz ???
:-)
buzi:* jak się wdrożę będę odpisywała z podziałek na Was :) na razie tak ogólnie :-):-):-)

karolina myślisz że mu coś zniknie ??? :) hehehehehehehehehe

bietka- a czy to ważne? najważniejsze, że zdrowe, prawda? ależ ten czas leci. ja pamiętam jak przylączyłam się do forum i pierwszy post to był twój ze zdjęciem testu z dwoma krechami i nie kazałaś gratulować ani się cieszyć by nie zapeszać :) a już jesteś na połowie ;))) szkoda, że tak mało do nas zaglądasz ;)

Hej dziewczynki
Jane szkoda ze ta wredota przyszla:-( ale niech sobie nie mysli ze na nia, nie ma mocnych......;-)
Karolcia a coz to za imprezeke robisz:-) ze tyle jadla szykujesz....bo chyba pamiec mi figle plata
Bietka GRATULACJE :-).....a myslalas ze bedzie synek czy coreczka ????
Losiczka wlasnie takich wiesci czekalam:tak:.....super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
Aniu a czemu sie tak smucisz przeciez tempka nie spadla :-)

Katka- weekend bez teściów więc impreza ;)
a tak poważnie to korzystając z tej okazji przyjadą moi rodzice ;) w sobotę na obiad, a żeby nie było to w niedzielę zrobię kolację dla teściów jak wrócą, bo teściowa ma urodziny ;)
Zastanawiam się nad moimi ulubionymi żeberkami jeszcze albo karkówka z kapuchą, ale qrcze mój mąż kapysty kiszonej nie jada ;/- musze się jeszcze zastanowić ;)

reklama
Roza- menu rozbudowane, ale ilościowo nie bardzo. Ja jestem z tych co lubia mieć wybór, lubia kolorowo na stole i różnorako, lekko i strawnie ;) więc każdy coś dla siebie powinien znaleźć ;)

Do góry